Libnet.ro
UNICEF

10:45

Studentii din Africa care invata la UMF Cluj, evaluati pentru prevenirea Ebola

România Liberă România Liberă,
Studentii din Africa care invata la UMF Cluj, evaluati pentru prevenirea Ebola

Studentii din tari africane care invata la UMF Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca trebuie sa se prezinte la Spitalul Clinic de Boli Infectioase din municipiu pentru a fi evaluati, ca masura de prevenire a Ebola, daca au parasit Romania in ultimele sase luni, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Studentii africani de la UMF Cluj sunt monitorizati pentru Ebola. Din cei 13 tineri, doi au fost testati si rezultatele au iesit negative

Treisprezece studenti si masteranzi de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj UMF), care provin din tari din Africa cu risc de Ebola, vor fimonitorizati de medici de la Spitalul de Boli Infectioase, inainte de a li se permite sa se prezinte la cursuri. Doi dintre ei au fost testati, rezultatele iesind negative, iar in cazul altor doi se fac analize. Restul, fie nu au fost in Africa, fie nu s-au intors inca.

ABC: O asistenta din Dallas, care a lucrat cu mostre cu Ebola, se afla pe un vas de croaziera

O asistenta din Dallas, care a gestionat mostre de sange ale unui pacient bolnav de Ebola, este pe un vas de croaziera in Caraibe, a fost plasata in carantina si va fi adusa acasa, relateaza ABC News, conform Mediafax.

Trei studenti africani de la UMF Cluj sunt monitorizati pentru Ebola

Trei studenti de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj UMF), care au fost plecati in vacanta in Africa, sunt monitorizati de medici de la Spitalul de Infectioase.

Ministrul Sanatatii: Persoanele care se intorc din Africa de Vest vor fi monitorizate timp de 21 de zile

Persoanele care se intorc in Romania din zonele afectate de Ebola sunt luate in evidenta la intrarea in tara si li se va monitoriza starea de sanatate de catre directiile de sanatate publica, pentru o.

Banicioiu: Persoanele care ajung in Romania din Africa, monitorizate pana la 21 de zile

Persoanele care vin in Romania din zonele africane afectate de Ebola sunt luate in evidenta de autoritati la intrarea in tara, iar directiile de sanatate publica le monitorizeaza starea de sanatate timp de pana la 21 de zile, a declarat, marti,.

Banicioiu: Persoanele care ajung in Romania din Africa, monitorizate de DSP pana la 21 de zile

Persoanele care vin in Romania din zonele africane afectate de Ebola sunt luate in evidenta de autoritati la intrarea in tara, iar directiile de sanatate publica le monitorizeaza starea de sanatate timp.

MS: Persoanele care vin din Africa sunt monitorizate 21 de zile

Persoanele care vin in Romania din tarile africane afectate de Ebola sunt monitorizate de directiile de sanatate publica timp ce 21 de zile, a declarat, marti, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, conform Mediafax.

Doar 3% din cei care fac infarct in afara spitalului supravietuiesc

Doar 3% dintre persoanele care sufera un stop cardiac in afara spitalului supravietuiesc, intrucat putini oameni stiu sa faca manevre de resuscitare, arata presedintele Societatii de Salvare Bucuresti SSB), Cristian Grasu, conform Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )