Libnet.ro
UNICEF

21:45

Abecedarul votantului la Alegerile Prezidentiale 2014 - Ultimul episod: Ganduri de la Mihai Eminescu pentru alegatorul roman

Adevărul Adevărul,
Abecedarul votantului la Alegerile Prezidentiale 2014 - Ultimul episod: Ganduri de la Mihai Eminescu pentru alegatorul roman

Spectacolul grotesc si dezolant al luptei electorale postdecembriste ma determina, mereu si mereu, sa recitesc din scrierile politice ale genialului Mihai Eminescu. Duminica, 2 noiembrie 2014 vom merge sa alegem Presedintele Republicii Romania. Poate ca-l vom desemna din primul tur de scrutin, poate in cel de-al doilea. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Dan Diaconescu: Victor Ponta e greu de ucis

Candidatul PPDD la alegerile prezidentiale 2014, Dan Diaconescu, prezent marti dupa-amiaza la Drobeta Turnu Severin, a declarat ca in cursa pentru Cotroceni se bazeaza pe voturile a peste un milion de romani.

Constanta electorala, mereu surprinzatoare. Cum au votat romanii din sud-est la alegerile prezidentiale

Votul Constantei a fost mereu surprinzator la alegerile prezidentiale. Judetul Constanta a fost sceptic in consensul general pentru tatucul Ion Iliescu, apoi l-a imbratisat total pe fiul biologic Traian Basescu, cu riscul de a-si supara fiul adoptiv Radu Mazare. insa tocmai cand avea nevoie de votul alor sai, Basescu a fost aruncat din sa. La referendumul din 2012, Constanta a avut cel mai hotarat vot negativ la adresa presedintelui.

Alegeri prezidentiale 2014. Udrea: Nu sunt implicata in Microsoft si EADS

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa ca nu este implicata in afacerile Microsoft si EADS si ca, in ultimele 48 de ore, i s-a cerut sa se retraga din cursa prezidentiala.

Alegeri prezidentiale 2014. Biserica ortodoxa indeamna credinciosii sa mearga la vot

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane BOR) indeamna clerul si credinciosii sa voteze la alegerile prezidentiale, cu responsabilitate crestina si civica pentru implinirea binelui comun in societatea romaneasca si viitorul Romaniei.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: Daca voi fi presedinte si Gica Popescu face cerere de gratiere, as semna-o

Prim-ministrul Romaniei si candidat al PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale din 2014, Victor Ponta, a declarat marti, la postul de televiziune Romania TV, ca in cazul in care va ajunge presedintele Romaniei il va gratia pe Gica Popescu, daca va exista o cerere facuta de fostul fotbalist.

Alegeri prezidentiale 2014. Ponta: Va garantez ca in 2015 si 2016 avem banii necesari pentru indexarea pensiilor

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, garanteaza ca in urmatorii doi ani Guvernul are banii necesari pentru indexarea pensiilor, fara sa fie nevoie de majorare de taxe.

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis:Ca presedinte nu voi gratia niciun politician care a fost condamnat pentru fapte de coruptie

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a anuntat ca PNL va cere CSM sesizarea Inspectiei Judiciare privind declaratiile lui Victor Ponta referitoare la o decizie de incompatibilitate in cazul contracandidatului sau liberal, care are un proces cu ANI, castigat in prima instanta.

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis: Am agreat textul pentru CSM de a sesiza Inspectia Judiciara. Ponta a facut presiuni asupra Justitiei

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a anuntat ca PNL va cere CSM sesizarea Inspectiei Judiciare privind declaratiile lui Victor Ponta referitoare la o decizie de incompatibilitate in cazul contracandidatului sau liberal, care are un proces cu ANI, castigat in prima instanta.

Bucurestenii isi pot face buletin si sambata si duminica, pentru alegerile prezidentiale

Programul de lucru al serviciilor de evidenta a persoanelor din Bucuresti a fost prelungit, sambata, intre orele 8. 00 si 16. 00, si duminica, intre orele 08. 00 si 21. 00, pentru alegerile prezidentiale din .

Alegeri prezidentiale 2014. Vizita-fulger a lui Klaus Iohannis la Mangalia, Navodari si Medgidia

Klaus Iohannis, candidatul ACL catalogat drept principalul concurent al lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din noiembrie 2014, face o vizita-fulger in judetul Constanta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )