Libnet.ro
UNICEF

01:05

Academicianul Dinu C. Giurescu, despre ce a facut Regele Mihai la 23 august 1944

Antena3 Antena3,
Academicianul Dinu C. Giurescu, despre ce a facut Regele Mihai la 23 august 1944

Academicianul Dinu C. Giurescu a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3,despre ce a facut Regele Mihai la 23 august 1944. continuă pe Antena3

Putini romani isi mai amintesc asta! Ce a facut Regele Mihai pentru Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu este profund afectata de moartea Regelui Mihai. Aceasta a vrut sa-si exprime regretul. Pe conturile sale de socializare, vedeta a publicat un mesaj de ramas bun, scrie Spynews. ro.

REGELE MIHAI A MURIT. Reactii la moartea Regelui Mihai

Academicianul Razvan Theodorescu afirma ca Regele Mihai a fost un personaj tragic, cu o viata tragica, dar demna, in urma caruia ramane un lucru foarte important, acela de a fi.

Regele Mihai a murit. Ce a spus Stela Popescu despre Regele Mihai, cu putin timp de a muri

Cu putin timp inainte de a muri, Stela Popescu a sustinut un ultim interviu, in care a vorbit si despre Regele Mihai. Fosta mare actrita a Romaniei considera ca totul ar fi fost diferit daca.

Detaliul pe care nu il stiati despre Regele Mihai. Fotografia care arata adevarul

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. Regele Mihai a fost unul dintre stranepotii Reginei Victoria a.

Regele Mihai a murit! Basescu, despre disparitia Majestatii Sale: A fost un sef de stat de vremuri grele

Regele Mihai a murit! Regele Mihai I al Romaniei a murit in cursul zilei de marti, la varsta de 96 de ani. Regele Mihai a murit! Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, pentru ziarul.

Ce spunea Printul Charles despre Regele Mihai. Coincidenta remarcabila dezvaluita de mostenitorul tronului britanic

Mostenitorul tronului Marii Britanii, printul Charles, a spus intr-un interviu ca il admira pe Regele Mihai de cand l-a cunoscut, pe vremea cand era copil. Este un om pe care il admir de cand il cunosc [.

Regele Mihai a murit! Interviu impresionant despre intalnirile cu marii oameni politici din timpul razboiului. Am luat pranzul cu Hitler. Nu m-a impresionat

REGELE MIHAI A MURIT! in 2009, la 70 de ani de la inceputul celui de-al Doilea Razboi Mondial si de la semnarea Pactului Ribbentrop-Molotov, doua evenimente fatidice pentru istoria Romania si a intregii Europe, Regele Mihai I a acordat un interviu.

Gestul uluitor facut de Regele Mihai in 2011 si care a ramas in istorie

Regele Mihai a facut un gest uluitor care a ramas in istorie. Mai precis, in 25 octombrie 2011, Regele Mihai a sustinut un discurs in Parlament cu ocazia aniversarii zilei sale de.

REGELE MIHAI A MURIT! Imagini istorice cu Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei

REGELE MIHAI A MURIT! Imagini istorice cu Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei.

Regele Mihai a murit in Elvetia. Cand va sosi in Romania aeronava cu trupul monarhului

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. La capataiul sau s-a aflat, pana in ultima.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )