Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce spunea Printul Charles despre Regele Mihai. Coincidenta remarcabila dezvaluita de mostenitorul tronului britanic

Antena3 Antena3,
Ce spunea Printul Charles despre Regele Mihai. Coincidenta remarcabila dezvaluita de mostenitorul tronului britanic

Mostenitorul tronului Marii Britanii, printul Charles, a spus intr-un interviu ca il admira pe Regele Mihai de cand l-a cunoscut, pe vremea cand era copil. Este un om pe care il admir de cand il cunosc [. continuă pe Antena3

Ana Blandiana, mesaj emotionant despre Regele Mihai: Felul in care a rezistat, in suferinta si in demnitate, l-a transformat in simbolul Binelui ce nu poate fi infrant

Scriitoarea Ana Blandiana, in varsta de 75 de ani, a impartasit cateva ganduri despre Regele Mihai I, care s-a stins din viata astazi, la varsta de 96 de ani, la resedinta privata din Elvetia.

Detaliul pe care nu il stiati despre Regele Mihai. Fotografia care arata adevarul

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. Regele Mihai a fost unul dintre stranepotii Reginei Victoria a.

Regele Mihai a murit. Ce a spus Stela Popescu despre Regele Mihai, cu putin timp de a muri

Cu putin timp inainte de a muri, Stela Popescu a sustinut un ultim interviu, in care a vorbit si despre Regele Mihai. Fosta mare actrita a Romaniei considera ca totul ar fi fost diferit daca.

Dezvaluirile lui Dan Negru, despre Regele Mihai: Am avut sansa sa povestesc cu Majestatea Sa despre pasiunea lui, masinile. Pe atunci...

Regele Mihai I al Romaniei a murit astazi, la ora 13, ora Romaniei, la resedinta privata din Elvetia. La scurta vreme dupa aflarea tristei vesti, Dan Negru a postat pe contul.

Neagu Djuvara, despre Regele Mihai: Mai bine vorbesc strainii despre el decat noi

Neagu Djuvara a vorbit cu lacrimi in ochi despre cel care a fost Regele Mihai I. Istoricul si-a amintit de demnitatea fostului suveran si despre cum a reusit sa-si mentina capul sus chiar si in.

Elisabeta Lipa, marturie emotionanta despre Regele Mihai: Am avut onoarea sa-l intalnesc la unele evenimente

Cvintupla campioana olimpica la canotaj Elisabeta Lipa deplange, alaturi de intreg sportul romanesc, trecerea in nefiinta a Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei.

Ambasada Rusiei la Bucuresti, despre Regele Mihai: A intrat in istorie ca un curajos om de stat; a primit o inalta apreciere in URSS si a fost decorat de catre presedintele Vladimir Putin

Ambasada Rusiei la Bucuresti transmite condoleante, intr-un mesaj postat pe pagina oficiala de Facebook, in legatura cu moartea fostului Rege Mihai I, reprezentanta diplomatica amintind ca monarhului roman i s-a acordat cea mai inalta distinctie sovietica, Ordinul Victoriei, si ca a fost decorat si de catre presedintele rus Vladimir Putin.

Jean-Claude Juncker, despre Regele Mihai: Imi amintesc cu emotie intalnirile noastre si vreau sa aduc un omagiu rolului pe care l-a jucat in promovarea intrarii Romaniei in UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a transmis marti un mesaj in care prezinta, in numele sau si al Comisiei, sincere condoleante romanilor si Familiei Regale in urma mortii Regelui Mihai.

Adrian Nastase, despre cea mai frumoasa amintire pe care o are cu Regele Mihai

Adrian Nastase si-a exprimat pe blogul sau regretul dupa disparitia Regelui Mihai. Fostul premier dezvaluie care este cea mai frumoasa amintire pe care o are cu Majestatea Sa. Cu moartea sa, se.

Academicianul Dinu C. Giurescu, despre ce a facut Regele Mihai la 23 august 1944

Academicianul Dinu C. Giurescu a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3,despre ce a facut Regele Mihai la 23 august 1944.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )