Libnet.ro
UNICEF

06:30

Academicianul Sorin Dumitrescu, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Adevărul Adevărul,
Academicianul Sorin Dumitrescu, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Vineri, 13 decembrie, de la ora 13. 00, la 30 de ani de la trecerea in nefiinta a poetului Nichita Stanescu, unul dintre cei mai buni prieteni ai sai, academicianul si pictorul Sorin Dumitrescu, il evoca la Adevarul Live. continuă pe Adevărul

Cum ne este manipulat creierul ca sa cumparam? Dezbatere Adevarul Live de la ora 15.00

Exista o stiinta, numita neuromarketing, la granita dintre neurocercetare si marketing pur, care a gasit in creier punctele exacte ce trebuie stimulate pentru ca noi sa cumparam orice, de la mancare, la haine si jucarii. Ca niste butoane pe care scrie Cumpara. Prof. dr. Leon Zagrean, cel care a infiintat disciplina de Neurostiinte in Romania, ne lamureste despre acest concept la Adevarul Live de la ora 15.

Adevarul Live, de la ora 11.00: marturie exclusiva despre ultimele zile ale Ceausestilor

Astazi, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, Grigore Cartianu va va purta timp de o ora printre misterele Revolutiei din decembrie 1989. Invitatul sau, colonelul in rezerva Ion Mateescu, vine de la Targoviste pentru a povesti ce s-a intamplat in cazarma in care Nicolae si Elena Ceausescu au fost tinuti prizonieri in ultimele lor trei zile de viata.

Adevarul live, de la ora 15.00: care sunt gadgeturile anului 2013

In studioul Adevarul, de la ora 15. 00, jurnalisti de tehnologie de la patru publicatie vor vorbi despre gadgeturile care i-au impresionat in anul 2013.

Adevarul Live, de la ora 15.00: Care sunt gadgeturile anului 2013

In studioul Adevarul, de la ora 15. 00, jurnalisti de tehnologie de la patru publicatii vor vorbi despre gadgeturile care i-au impresionat in anul 2013.

Presedintele Traian Basescu, la Adevarul Live de la ora 11.00, despre martea neagra a Parlamentului, gazele de sist si terenul de la Nana

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este invitat joi, 12 decembrie, incepand cu ora 11. 00, la Adevarul Live, alaturi de ziaristii Dan Marinescu si Liviu Avram.

Dezbatere Adevarul Live, de la ora 15.00: Generatia Piticot se pregateste pentru viata de apoi! E bine ca religia sa fie studiata la gradinita?

Copiii care invata la gradinitele de stat din Romania participa, pe langa orele de colorat in cotur si la lectii de religie, unde invata sa spuna rugaciuni, dar si ce-i asteapta daca exagereaza cu prostioarele. Vorbim despre utilitatea religiei la gradinita, de la ora 15. 00, la Adevarul Live, cu Gheorghe Dogaru, inspector scolar pentru disciplina religie, Mihai Copaceanu, psiholog, si Daniel Bilba, absolvent de Teologie si Filosofie.

Adevarul live, de la ora 13.00: parlamentarul german Patrick Sensburg, despre coabitarea politica eficienta

Parlamentarul german prof. dr. Patrick Sensburg va discuta la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, despre reteta de succes a unei cooperari politice intre partidele germane aflate la guvernare, dar si despre tema controversata a momentului: libera circulatie a persoanelor in contextul dreptului european.

Adevarul Live, despre gadgeturile anului 2013: HTC One e cel mai apreciat telefon

In studioul Adevarul, Octavian Palade a discutat cu Radu Neagu, Emil Dragota si Iulian Machi despre gadgeturile anului 2013, care s-a remarcat, care a murit speranta.

Presedintele Traian Basescu, la Adevarul Live de joi, ora 11.00, despre martea neagra a Parlamentului, gazele de sist si terenul de la Nana

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este invitat joi, 12 decembrie, incepand cu ora 11. 00, la Adevarul Live, alaturi de ziaristii Dan Marinescu si Liviu Avram.

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, vine joi la Adevarul Live. Pune-i intrebari

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, vine joi, de la ora 12. 30, la Adevarul Live. Sefa DNA va acorda in direct un interviu jurnalistilor Dan Marinescu, redactor sef Adevarul, si Liviu Avram, redactor sef adjunct Adevarul.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )