Libnet.ro
UNICEF

07:15

Accident aviatic: Pilotul Adrian Iovan si o studenta la Medicina Militara au murit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Accident aviatic: Pilotul Adrian Iovan si o studenta la Medicina Militara au murit

Pilotul Adrian Iovan si o studenta la Medicina Militara au murit dupa ce un avion de mici dimensiuni a cazut in Muntii Apuseni. --- * Update 16:39 Elicopterele MapN nu au putut decola din cauza vremii Ministerul Apararii Nationale MApN) a dispus pregatirea elicopterelor IAR 330 M de la Campia Turzii si Gearmata, echipate pentru evacuarea medicala Medevac) a ranitilor, dar, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, aparatele nu au putut decola, potrivit unui comunicat de presa trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Accident aviatic: Pilotul Adrian Iovan si o studenta la Medicina Militara au murit

Pilotul Adrian Iovan si o studenta la Medicina Militara au murit dupa ce un avion de mici dimensiuni a cazut in Muntii Apuseni. --- * Update 18:00 Avionul prabusit era asigurat la Omniasig Avionul prabusit ieri era asigurat la Omniasig printr-o polita de raspundere civila fata de terti si o polita de asigurare de accidente a personalului navigant si a pasagerilor, potrivit unui comunicat de presa al companiei de asigurari, trimis astazi redactiei.

Accident aviatic: Pilotul Adrian Iovan si o studenta la Medicina au murit

Pilotul Adrian Iovan si o studenta la Medicina au murit dupa ce un avion de mici dimensiuni a cazut in zona Beius.

Accident aviatic: Pilotul Adrian Iovan si o studenta la Medicina au murit

Pilotul Adrian Iovan si o studenta la Medicina au murit dupa ce un avion de mici dimensiuni a cazut in Muntii Apuseni. --- * Update 08:54 Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat, in aceasta dimineata, intrebat despre dificultatile de localizare a avionului prabusit in Apuseni, ca raspunsul poate fi gasit la STS Cluj.

Pilotul Adrian Iovan a murit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni.

Pilotul Adrian Iovan a decedat in accidentul aviatic petrecut, luni dupa-amiaza, in Muntii Apuseni. Pilotul Adrian Iovan a fost gasit incarcerat si se afla in stare critica. Un echipaj SMURD a incercat sa il resusciteze, dar nu au reusit. Dan Mircea Petrescu, din cadrul Salvamont Bihor, a declarat, ca pilotul este mort si ca avionul este facut praf. O persoana a fost dusa pe brate la un drum, iar ceilalti cinci raniti au venit pe picioarele lor, insa niciunul nu este bine. Va dati seama .

Tragedia aviatica din Apuseni: Copilotul a povestit ca pilotul Adrian Iovan a apropiat prea mult aeronava de sol, in incercarea de a dezgheta aparatul de zbor

Copilotul avionului implicat in accidentul de luni, din judetul Cluj, le-a povestit medicilor ca pilotul Adrian Iovan s-a apropiat prea mult de sol in incercarea de a dezgheta aeronava. Inainte de a fi transportat la spital, copilotul le-a povestit medicilor ce s-a intamplat la bordul avionului cu cateva minute inaintea dezastrului. Varianta este confirmata si de presedintele Romatsa, Aleodor Francu, care a declarat ca Adrian Iovan a cerut permisiunea sa coboare aparatul de zbor la 2. 100 de metri, o altitudine mai mica decat cea normala, potrivit B1 Tv.

Pilotul Adrian Iovan a MURIT intre fiarele contorsionate ale avionului. Supravietuitor: Le-am spus sa intre pe Google Earth sa ne gaseasca!

Presedintele Romatsa, Aleodor Francu, a declarat, marti, ca pilotul Adrian Iovan nu a avut nicio teama privind conditiile meteorologice atunci cand a decolat de pe Aeroportul Baneasa, Francu spunand ca la.

AUDIO. Ultima inregistrare cu pilotul Adrian Iovan.

Pilotul Adrian Iovan a vorbit, ultima data, cu controlorii de trafic aerian ai turnului de control de la Sibiu, conform Publika. md. Controlorii de trafic i-au dat acordul pilotului de a traversa zona si l-au informat asupra conditiilor meteorologice. Citeste si: Seful Romatsa: Se poate ca aeronava sa fi avut o problema tehnica Din discutie, reiese ca vizibilitatea era redusa la aproximativ un kilometru din cauza cetii dense. Ascultati inregistrarea: Doi oameni, printre care si pilotul .

Accident aviatic in Cluj: Pilotul ADRIAN IOVAN A MURIT. Dupa CINCI ore de cautari, ranitii au fost gasiti de un padurar

UPDATE-Adrian Iovan, care pilota avionul aterizat fortat, este persoana decedata in accidentul aviatic petrecut, luni dupa-amiaza, in zona Petreasa, de la limita judetelor Alba si Cluj. Pilotul Adrian.

UPDATE Pilotul Adrian Iovan a murit in urma accidentului de avion din judetul Cluj - adjunct Salvamont Bihor

Una dintre victimele accidentului aviatic de luni dupa-amiaza, din Muntii Apuseni, a murit, a declarat, in cursul serii, purtatorul de cuvant al ISU Alba, Alina Marescu, fara a preciza numele acesteia. Adrian Iovan, care pilota avionul aterizat fortat, este persoana decedata in accidentul aviatic, au declarat, pentru Mediafax, surse din MAI.

Cine a fost Adrian Iovan, pilotul care a murit in tragedia aviatica din Apuseni

Pilotul Adrian Iovan, in varsta de 54 de ani, cel care a murit luni seara in urma unui accident de avion din Muntii Apuseni, avea la activ zeci de ani de zbor, fiind unul dintre cei mai experimentati piloti din Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )