Libnet.ro
UNICEF

11:15

Accident pe DN 1 duminica seara. Un mort si patru persoane ranite

Antena3 Antena3,
Accident pe DN 1 duminica seara. Un mort si patru persoane ranite

O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite intr-un accident care a avut loc duminica seara, pe DN 1, pe raza localitatii Barcanesti, si in care au fost implicate o masina si mai multe. continuă pe Antena3

VIDEO Nou protest Rezist, duminica seara

Zeci de persoane au protestat, duminica seara, in Piata Victoriei, impotriva Cabinetului Mihai Tudose. Potrivit imaginilor postate de internauti, pe retele de socializare, protestatarii Rezist au ajuns pana la sediul Ambasadei Ru .

Prahova: Un mort si patru raniti, dupa ce o masina si trei motociclete s-au ciocnit pe DN 1

O persoana a murit si alte patru au suferit leziuni usoare, in urma unui accident rutier produs, duminica seara, pe Drumul National 1, in localitatea prahoveana Barcanesti, dupa ce un autoturism si trei motociclete au intrat in coliziune, transmite News. ro.

Buzau: Sase persoane, ranite dupa un accident rutier

Sase persoane au fost ranite, sambata dimineata, in urma unui accident rutier produs in judetul Buzau, victimele fiind duse cu ambulantele la Spitalul Judetean, informeaza News. ro.

Accident in Capitala! Patru persoane au ajuns de urgenta la spital

Un accident grav s-a produs pe soseaua Oltenitei, din Capitala. O soferita ar fi vrut sa vireze la stanga intr-o benzinarie, dar a trecut linia dubla continua si s-a ciocnit violent cu o.

FOTO Bilantul furtunii din Alba: 6 persoane ranite, 10 acoperisuri smulse de vant, peste 15.000 de gospodarii fara curent

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Alba a transmis primele date centralizate dupa furtuna puternica de duminica dupa-amiaza, din judet.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2105 seconds )