Libnet.ro
UNICEF

22:30

Accident grav pe DN 66: doi tineri au fost raniti in impactul cu o camioneta

Adevărul Adevărul,
Accident grav pe DN 66: doi tineri au fost raniti in impactul cu o camioneta

Un accident grav s-a petrecut sambata in comuna Bacia, pe Drumul National 66. Soferul unui camion a lovit in plin un motoscuter cu care circulau doi tineri. Ambii au fost raniti, iar unul dintre pasageri a ajuns in stare critica la spital. continuă pe Adevărul

Tragedie pe sosea: doi tineri au murit, sase oameni sunt in stare grava si doi copii au ramas orfani. Masina in care se afla o familie intreaga, spulberata

Un bolid al carui sofer nu ar fi dat prioritate a spulberat, sambata dimineata, masina unei familii care se ducea la o nunta. Impactul a fost devastator. Toti pasagerii celor doua masini au ajuns in stare grava la spital. Doi tineri, soti si sotie, aflati in masina care pleca la nunta, nu au supravietuit. in urma lor au ramas doi copii orfani.

Turcia: Doi oameni au murit si 100 au fost raniti in urma unei explozii din timpul unui miting de amploare

Explozii la un miting de amploare din Turcia unde cel putin doi oameni au murit si 100 au fost raniti in urma deflagratiilor de la Diyarbakir, in sud-estul tarii, in timpul unei manifestari electorale a.

Turcia. Doi oameni au murit si 100 au fost raniti in urma a doua explozii

Doi oameni au murit si 100 au fost raniti in urma a doua explozii produse vineri seara in timpul unui miting electoral organizat de o formatiune kurda din Turcia, informeaza The New York Times. Exploziile s-au.

11 alpinisti au fost raniti dupa un cutremur puternic produs in Malaezia. Alte 130 de persoane au ramas blocate pe versant

Cel putin 11 alpinisti au fost raniti, iar alte 130 de persoane au ramas blocate pe versant, dupa producerea unui cutremur de 5,9 grade/Richter intr-o zona muntoasa din Malaezia, transmite AP, care citeaza.

Armata ucraineana: 80 de rebeli prorusi au murit, iar alti aproximativ 100 au fost raniti in confruntari

Cel putin 80 de rebeli prorusi au murit, iar alti aproximativ 100 au fost raniti in confruntarile produse joi in estul Ucrainei, anunta Andrei Lisenko, purtatorul de cuvant al armatei ucrainene, citat de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )