Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav. Cel putin o persoana a murit dupa ce o masina de teren inmatriculata in Anglia a cazut intr-un canal de indiguire a raului Buzau

România Liberă România Liberă,
Accident grav. Cel putin o persoana a murit dupa ce o masina de teren inmatriculata in Anglia a cazut intr-un canal de indiguire a raului Buzau

Cel putin o persoana a murit dupa ce masina de teren in care se afla a cazut intr-un canal de indiguire a raului Buzau, potrivit primlor informatii de la fata locului. Pompieri, politisti si localnici din comuna buzoiana Vernesti incearca sa aduca de pe fundul apei masina in care este posibil sa fie mai multe persoane,informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Japonia: Cel putin o persoana a murit, iar 70 sunt ranite, din cauza taifunului Halong

Cel putin o persoana a murit si alte 70 au fost ranite, dupa ce taifunul Halong a lovit duminica vestul Japoniei, informeaza Mediafax.

Un jeep inmatriculat in Anglia a cazut intr-un canal de indiguire a raului Buzau: Cel putin o persoana a murit

Un jeep inmatriculat in Anglia a cazut intr-un canal de indiguire a raului Buzau, luni seara, cel putin o persoana aflata in masina pierzandu-si viata, informeaza Mediafax. Din primele informatii.

ACCIDENT GRAV in Tibet: 44 de MORTI si 11 raniti

44 de oameni au murit si alti 11 au fost raniti, sambata, intr-un accident grav produs intr-o vale din Tibet. Un autocar s-a rasturnat dupa un impact cu alt autovehicul, informeaza Mediafax.

TRAGEDIE. Cel putin 44 de morti intr-un accident de circulatie in Tibet

Un autocar s-a rasturnat, duminica, intr-o vale din Tibet, dupa ce a intrat in coliziune cu doua vehicule, provocand moartea a cel putin 44 de persoane si 11 raniti, a anuntat agentia oficiala de presa China Noua, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Cel putin 44 de morti si 11 raniti in urma unui accident de circulatie in Tibet

Un autocar s-a rasturnat, duminica, intr-o vale din Tibet, dupa ce a intrat in coliziune cu doua vehicule, provocand moartea a cel putin 44 de persoane si 11 raniti, a anuntat agentia oficiala de presa.

Accident grav la Bacau: Cinci persoane ranite, intre care doi copii de 4 si 10 ani

Un accident grav s-a produs, marti seara, la Bacau, in urma caruia cinci persoane, intre care si doi copii de patru si zece ani, au fost ranite. Potrivit politiei, este vorba despre o ciocnire intre doua masini. Soferul uneia dintre acestea nu a acordat prioritate de trecere intr-o intersectie, anunta Mediafax.

EXPLOZIE la un depozit militar din Bulgaria. Cel putin 10 raniti

O explozie produsa, vineri dimineata, la un depozit militar din Bulgaria a dus la ranirea a cel putin zece persoane. Incidentul s-a produs in orasul bulgar Kostenet, a anuntat primarul Radostin Radev, relateaza Novinite. com, conform Mediafax.

Cel putin patru morti intr-un atac sinucigas care a vizat un convoi NATO, la Kabul

Cel putin patru civili au fost ucisi, iar alti sapte au fost raniti intr-un atac sinucigas care a vizat un convoi ISAF, duminica, la Kabul, anunta Ministerul afgan de Interne.

Accident GRAV la Bacau: Un mort si un ranit dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un TIR

O persoana a murit si o alta a fost ranita, sambata, dupa ce masina in care se aflau a lovit un autoturism, apoi s-a izbit de un TIR apoi s-a rasturnat . Accidentul s-a produs in munuicipiul Onesti, informeaza Mediafax.

Accident la Brasov: O persoana a murit, iar alte sase sunt ranite, dupa ce o masina s-a ciocnit cu un autobuz

O persoana a murit si alte sase au fost ranite, duminica seara, in urma unui accident produs pe DN1 E, intre Brasov si Poiana Brasov, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un autobuz, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )