Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav la Constanta: Un tanar a murit dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un stalp, apoi a ajuns sub o masina

România Liberă România Liberă,
Accident grav la Constanta: Un tanar a murit dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un stalp, apoi a ajuns sub o masina

Un tanar de in varsta de 26 de ani a murit in noaptea de luni spre marti intr-un accident rutier petrecut pe o strada din municipiul Constanta. Acesta a pierdut controlul directiei motocicletei cu care circula, a lovit o bordura, a intrat in coliziune cu un stalp din beton, fiind apoi proiectat pe carosabil sub rotile unui autoturism, conform lucratorilor Serviciului Politiei Rutiere, citati de Agerpres. continuă pe România Liberă

Accident grav la Constanta, pe DN2A: Doi morti

Doua persoane si-au pierdut viata, luni, pe DN2A, Constanta Harsova, dupa ce masina in care se aflau a intrat sub un TIR. Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul s-a produs in zona localitatii Topalu intersectie cu DJ223).

Accident grav pe DN6, in Caras-Severin: Un copil a murit

Un barbat va regreta toata viata, daca va supravietui, o depasire neregulmentara. Copilul sau in varsta de un an a murit, iar el si sotia se afla in stare grava la spitalul din Caransebes, dupa ce masina in care se aflau a patruns pe contrasens, intr-o depasire, fiind izbita in plin de un TIR, informeaza Mediafax.

Accident grav la iesirea din Capitala: Un taxi s-a rasturnat din cauza vitezei

Un taxi s-a rasturnat, luni dimineata, la iesirea dinBucuresti, cauza fiind viteza excesiva, relateaza B1 TV. Accident a avut loc in dreptul podului de la Otopeni, dupa ce un taximetrist a pierdut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )