Libnet.ro
UNICEF

23:00

Accident grav pe DN1. Trei persoane au murit si alte doua au fost ranite grav

Antena3 Antena3,
Accident grav pe DN1. Trei persoane au murit si alte doua au fost ranite grav

Un grav accident decirculatie s-aprodus in urma cu putin timp pe DN1. Doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite. O masina a intrat pe contrasens si a lovit o altacare circula. continuă pe Antena3

Accident la Sinaia, pe DN1: Trei persoane au fost ranite. Circulatia spre Brasov este restrictionata

Un accident in care au fost implicate trei autoturisme a avut loc sambata seara la Sinaia, trei persoane fiind ranite usor. Circulatia spre Brasov se desfasoara pe un singur fir, scrie news. ro.

Accident grav pe DN1. Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite grav

Un grav accident decirculatie s-aprodus in urma cu putin timp pe DN1. Doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite. O masina a intrat pe contrasens si a lovit o altacare circula.

Accident grav pe DN1. Doua persoane au ranit si alte doua au fost ranite grav

Un grav accident decirculatie s-aprodus in urma cu putin timp pe DN1. Doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite. O masina a intrat pe contrasens si a lovit o altacare circula.

Argentina: Trei persoane au murit in urma prabusirii unui teatru

Trei persoane au murit si alte doua au fost ranite dupa ce un teatru in curs de renovare din San Miguel de Tucuman , Argentina, s-a prabusit. Muncitorii parasisera deja santierul de renovare amenajat in.

UPDATE Trei persoane au murit dupa ce doua masini s-au ciocnit pe DN1, n Brasov

Trei persoane au murit, dupa ce o masina a intrat pe contrasens duminica, pe Drumul National 1, la iesirea din Codlea, judetul Brasov, si s-a izbit de alta. Pompierii au solicitat interventia unui elicopter SMURD, relateza Mediafax.

Accident GRAV in Dambovita dupa ce doua masini s-au CIOCNIT FRONTAL. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO, FOTO)

O femeie a murit si alte patru persoane au fost ranite vineri, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal in dreptul localitatii dambovitene Ilfoveni, pe DN 71, relateaza Gazeta de Dambovita. Accidentul s-a.

Tragedie pe sosea! Doua persoane au murit, iar alte doua sunt in stare grava, dupa o ciocnire violenta intre un autobuz si o basculanta

Accident teribil pe o sosea din Arad! Doi barbati au murit si alti doi sunt in stare grava la spital dupa un impact frontal extrem de violent intre un autobuz si o basculanta. Victimele se aflau in.

Accident grav pe Autostrada Sibiu-Deva. O persoana a murit. Traficul este blocat

Un sofer de 32 de ani, din Republica Moldova, si-a pierdut viata sambata dimineata intr-un accident de circulatie care a avut loc pe Autostrada A1, intre orasele Sebes si Deva, dupa ce barbatul ar fi.

Accident grav in Buftea: Un sofer baut a provocat un adevarat MACEL. Bilantul de ultim moment al victimelor (VIDEO)

Un sofer baut a provocat moartea unui copil si ranirea a cinci persoane, vineri noaptea, dupa ce a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de o alta masina care circula.

S-a prabusit teatrul peste ei. Trei oameni si-au pierdut viata

Un teatru care era in curs de renovare s-a prabusit miercuri seara in orasul San Miguel de Tucuman din Argentina, ucigand trei persoane si ranind alte doua, a precizat Politia locala, citata de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )