Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident la Sinaia, pe DN1: Trei persoane au fost ranite. Circulatia spre Brasov este restrictionata

Hotnews Hotnews,
 Accident la Sinaia, pe DN1: Trei persoane au fost ranite. Circulatia spre Brasov este restrictionata

Un accident in care au fost implicate trei autoturisme a avut loc sambata seara la Sinaia, trei persoane fiind ranite usor. Circulatia spre Brasov se desfasoara pe un singur fir, scrie news. ro. continuă pe Hotnews

Doua persoane au fost ranite n urma unui atac armat la o scoala din Indiana

Doua persoane au fost ranite in urma unui atac armat care a avut loc la o scoala gimnaziala din Indiana. Atacatorul se afla in custodia politiei, relateaza presa americana.

Explozie intr-un restaurant din Toronto. 15 persoane au fost ranite

O explozie s-a produs vineri dimineata intr-un restaurant din Mississauga, o suburbie a orasului canadian Toronto. 15 persoane au fost transportate la spital, trei dintre ele avand rani grave, informeaza.

Argentina: Trei persoane au murit in urma prabusirii unui teatru

Trei persoane au murit si alte doua au fost ranite dupa ce un teatru in curs de renovare din San Miguel de Tucuman , Argentina, s-a prabusit. Muncitorii parasisera deja santierul de renovare amenajat in.

Tragedie in Dambovita. O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite in urma unui accident. Mai multe autospeciale SMURD sunt la fata locului

Un accident extrem de grav s-a petrecut vineri dupa-amiaza in Dambovita. O persoana a murit, iar alte patru sunt ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal. Se pare ca evenimentul s-a produs atunci.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )