Libnet.ro
UNICEF

11:00

Accident grav in Dolj. Printre victime se afla si doi copii

Antena3 Antena3,
Accident grav in Dolj. Printre victime se afla si doi copii

Un accident groaznic a avut loc in Dolj, in urma caruia o femeie si doi copii de un an si doi ani au fost raniti. Masina in care se aflau s-a izbit de un cap de pod in localitatea. continuă pe Antena3

Accident grav pe DN 3. Sunt trei victime

Trei persoane au fost transportate, sambata, la spital, in urma unui accident rutier produs pe DN3, intre localitatile Branesti si Islaz. Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, pe.

INCENDIU DEVASTATOR langa Bucuresti! Bilantul victimelor este coplesitor! Doi copii, la spital cu arsuri

Incendiu de proportii langa Bucuresti. O persoana a murit si alte patru au fost ranite, dupa ce focul a izbucnit la o cladire din localitatea ilfoveana Cernica. Printre raniti se afla si doi.

Catalin Botezatu, marturisire SOC: Am doi copii! Cine sunt fiii creatorului de moda

Catalin Botezatu a facut o marturisire soc. Mereu discret cu viata sa personala, creatorul de moda a recunsocut ca are doi copii din relatii pasagere. Trebuie sa intelegi ca eicresc. Merg la.

Incendiu in comuna Cernica. O persoana a decedat si doi copii au fost transportati la spital cu arsuri

Un incendiu a izbunit luni in satul Caldararu din comuna Cernica, judetul Ilfov. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta o persoana a decedat si doi copii, cu varste de 3 luni si respectiv 11 ani, au fost transportati la spitalul Grigore Alexandrescu, cu arsuri minore.

Accident grav pe DN 10. Sunt sapte victime

Sapte persoane au fost ranite duminica dimineata in urma unui accident petrecut pe DN10, in zona localitatii Bradet, de langa intorsura Buzaului, circulatia fiind partial blocata, informeaza.

Accident grav pe DN1. Autoritatile, in alerta! Bilantul victimelor (VIDEO)

Un grav accident s-a produs pe DN1, in zona Movila Vulpii, pe sensul catre Brasov, informeaza Prahova News. O adolescenta in varsta de 17 ani a murit, iar alte doua persoane au fost ranite in urma impactului.

Accident grav intr-o cursa de Formula 3. Mai multe persoane ranite. VIDEO cu momentul impactului

O sportiva germana de 17 ani, care concura in cadrul Marelui Premiu de Formula 3 de la Macao, a iesit peste pista, zburand peste parapete, alte patru persoane fiind ranite in acest grav accident, au anuntat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )