Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav, pe un drum din Buzau. O persoana a ramas incarcerata

Adevărul Adevărul,
Accident grav, pe un drum din Buzau. O persoana a ramas incarcerata

Circulatia pe drumul judetean DJ 203 I, in localitatea Cilibia, a fost oprita sambata seara din cauza unui accident rutier. O persoana a ramas intre fiarele contorsionate ale unui autoturism, dupa ce acesta a intrat cu viteza intr-un utilaj agricol. continuă pe Adevărul

Accident grav: O masina a intrat in plin in mai multi oameni: Un mort si cinci raniti. Una din persoanele ranite este in stare grava

Accident grav in curtea unei societati de cablaje. O masina a intrat in plin in mai multi oameni care se aflau in pauza de masa.

Accident grav in curtea unei societati: O masina a intrat in plin in mai multi oameni: Un mort si cinci raniti. Primele imagini de la fata locului

Accident grav in curtea unei societati de cablaje. O masina a intrat in plin in mai multi oameni care se aflau in pauza de masa.

Accident grav, la Ziduri, soldat cu moartea unui tanar si ranirea altuia

Un tanar de 25 de ani a murit iar un altul, de 33 de ani, a ajuns in stare grava la spital, in urma unui grab accident produs in aceasta seara, pe DJ203, la Ziduri. Autoturismul cu care se deplasau cei doi a iesit de pe sosea si a intrat intr-un pom de pe marginea drumului.

Accident grav in Rusia: O masina de pompieri a intrat intr-un grup de oameni dintr-o statie de autobuz (FOTO)

O persoana a murit si alte patru au fost internate in stare critica dupa ce un camion de pompieri a lovit o statie de autobuz din apropierea unui aeroport din Moscova, potrivit Digi 24. Potrivit unei.

Accident GRAV in Timisoara! Doi muncitori morti dupa ce zidul unui imobil s-a PRABUSIT peste ei

Un accident tragic de munca a avut loc miercuri dupa-amiaza, la Timisoara. Doi muncitori si-au pierdut viata in timp ce lucraula o cladire dinzona centrala a orasului. Plafonul s-a prabusit.

Accident grav in Capitala! Un biciclist a murit, dupa ce roata din fata a explodat

Un biciclist din Capitala si-a pierdut viata dupa ce roata din fata a bicicletei cu care se plimba a facut explozie. Barbatul s-a lovit apoi violent de un stalp, iar impactul i-a fost fatal, informeaza Rom.

Un nou accident grav pe E85, cu trei masini implicate

Din primele informatii, patru persoane ar fi ranite. Accidentul a avut loc la Golesti iar la fata locului a ajuns si o masina de la descarcerare.

Un nou accident grav pe E85, cu trei masini implicate. Cinci persoane au fost duse la spital

Din primele informatii, cinci persoane ar fi ranite. Accidentul a avut loc la Golesti iar la fata locului a ajuns si o masina de la descarcerare.

Accident grav: Un calugar a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina pe un camp

Un calugar de 39 de ani din Comanesti, judetul Bacau, a murit, vineri dimineata, dupa ce a pierdut controlul asupra directiei pe drumul national 2 E85) si s-a rasturnat cu masina pe un camp, la.

Alerta de botulism: O fetita de sapte ani din Buzau a ajuns la spital dupa ce a mancat o conserva de peste primita de pomana

Alerta de botulism in judetul Buzau. O fetita de sapte ani din localitatea Posta Calnau a fost internata intr-un spital din Bucuresti cu simptome de botulism, considerata cea mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )