Libnet.ro
UNICEF

23:15

Accident grav: O masina a intrat in plin in mai multi oameni: Un mort si cinci raniti. Una din persoanele ranite este in stare grava

Antena3 Antena3,
Accident grav: O masina a intrat in plin in mai multi oameni: Un mort si cinci raniti. Una din persoanele ranite este in stare grava

Accident grav in curtea unei societati de cablaje. O masina a intrat in plin in mai multi oameni care se aflau in pauza de masa. continuă pe Antena3

Accident grav in curtea unei societati: O masina a intrat in plin in mai multi oameni: Un mort si cinci raniti. Primele imagini de la fata locului

Accident grav in curtea unei societati de cablaje. O masina a intrat in plin in mai multi oameni care se aflau in pauza de masa.

O masina a intrat in plin in mai multi oameni in Romania. Mai multe victime

Accident grav in curtea unei societati de cablaje. O masina a intrat in plin in mai multi oameni care se aflau in pauza de masa.

Accident grav: O masina a intrat in plin in mai multi oameni. Tanara care a murit era doar de cateva saptamani in Romania

Accident grav in Capitala: O femeie a murit dupa ce taxiul in care se afla a intrat intr-un parapet pe soseaua Pipera (VIDEO)

Accident grav in marti dimineata in Bucuresti. Un taximetrist a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un parapet pe soseaua Pipera, informeaza B1 TV. Pasagera, in varsta de 37.

Cercetari dupa ce mai multi elevi ar fi jucat Balena Albastra

Mai multi elevi ai unei scoli din judetul Arges sunt suspectati ca si-au provocat rani, oamenii legii cercetand daca acestea au legatura cu jocul Balena Albastra. Mai multi copii de.

Motivele pentru care norvegienii sunt cei mai fericiti oameni de pe planeta

Raportul Mondial al Fericirii a adus din nou in atentie nivelul de satisfactie al cetatenilor din intreaga lume. Norvegienii detin secretele unui stil de viata echilibrat, care le aduce inca o data titlul de cei mai fericiti oameni de pe planeta.

FOTO. Accident in Arges. Un sofer a intrat cu masina intr-un grup de oameni aflati in curtea unei fabrici. O persoana a murit

Mai multe persoane angajate la o firma din localitatea Bascov, Arges au fost lovite, joi, de un autoturism care a patruns intr-un spatiu din curtea fabricii, accidentul soldandu-se cu decesul unei persoane.

Un sofer a intrat cu masina intr-un grup de oameni

O persoana a murit si alte cinci au fost ranite, joi dimineata, dupa ce un barbat in varsta de 22 de ani a intrat cu masina intr-un grup de oameni aflati in curtea unei societati comerciale din comuna argeseana Bascov.

Accident grav, la Ziduri, soldat cu moartea unui tanar si ranirea altuia

Un tanar de 25 de ani a murit iar un altul, de 33 de ani, a ajuns in stare grava la spital, in urma unui grab accident produs in aceasta seara, pe DJ203, la Ziduri. Autoturismul cu care se deplasau cei doi a iesit de pe sosea si a intrat intr-un pom de pe marginea drumului.

Alerta de securitate la Washington! O soferita a incercat sa calce cu masina mai multi politisti

Alerta de securitate la Washington! Mai multe focuri de arma au fost auzite laCapitoliu, dupa ce o persoana a intrat cu masina intr-o masina a politiei si a incercat chiar sa calce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )