Libnet.ro
UNICEF

09:30

Accident grav in curtea unei societati: O masina a intrat in plin in mai multi oameni: Un mort si cinci raniti. Primele imagini de la fata locului

Antena3 Antena3,
Accident grav in curtea unei societati: O masina a intrat in plin in mai multi oameni: Un mort si cinci raniti. Primele imagini de la fata locului

Accident grav in curtea unei societati de cablaje. O masina a intrat in plin in mai multi oameni care se aflau in pauza de masa. continuă pe Antena3

O masina a intrat in plin in mai multi oameni in Romania. Mai multe victime

Accident grav in curtea unei societati de cablaje. O masina a intrat in plin in mai multi oameni care se aflau in pauza de masa.

Accident grav: O masina a intrat in plin in mai multi oameni: Un mort si cinci raniti. Una din persoanele ranite este in stare grava

Accident grav in curtea unei societati de cablaje. O masina a intrat in plin in mai multi oameni care se aflau in pauza de masa.

Accident grav in Rusia: O masina de pompieri a intrat intr-un grup de oameni dintr-o statie de autobuz (FOTO)

O persoana a murit si alte patru au fost internate in stare critica dupa ce un camion de pompieri a lovit o statie de autobuz din apropierea unui aeroport din Moscova, potrivit Digi 24. Potrivit unei.

Accident teribil in Arges: O masina a intrat in plin intr-un grup de angajati ai unei fabrici. O femeie a murit pe loc(FOTO, VIDEO)

Accident grav in judetul Arges. Un sofer in varsta de 22 de ani a facut mai multe manevre periculoase cu masina pe care o conducea si a intrat intr-un grup de oameni, informeazajurna.

Accident grav in Capitala: O femeie a murit dupa ce taxiul in care se afla a intrat intr-un parapet pe soseaua Pipera (VIDEO)

Accident grav in marti dimineata in Bucuresti. Un taximetrist a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un parapet pe soseaua Pipera, informeaza B1 TV. Pasagera, in varsta de 37.

Accident grav: O masina a intrat in plin in mai multi oameni. Tanara care a murit era doar de cateva saptamani in Romania

FOTO. Accident in Arges. Un sofer a intrat cu masina intr-un grup de oameni aflati in curtea unei fabrici. O persoana a murit

Mai multe persoane angajate la o firma din localitatea Bascov, Arges au fost lovite, joi, de un autoturism care a patruns intr-un spatiu din curtea fabricii, accidentul soldandu-se cu decesul unei persoane.

Un sofer a intrat cu masina intr-un grup de oameni

O persoana a murit si alte cinci au fost ranite, joi dimineata, dupa ce un barbat in varsta de 22 de ani a intrat cu masina intr-un grup de oameni aflati in curtea unei societati comerciale din comuna argeseana Bascov.

Cativa muncitori, loviti de o masina in curtea unei fabrici din Arges. Unul dintre muncitori a murit

Cativa angajati ai unei firme din localitatea argeseana Bascov au fost loviti, joi dimineata, de un autoturism care a patruns intr-un spatiu din curtea fabricii, accidentul soldandu-se cu decesul unei persoane, anunta Agerpres. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Arges a declarat ca persoana care si-a pierdut viata este o femeie de cetatenie sarba, angajata a societatii. In accident au mai fost ranite cinci persoane, un barbat si patru femei, dintre care doua din Serbia.

Accident grav, la Ziduri, soldat cu moartea unui tanar si ranirea altuia

Un tanar de 25 de ani a murit iar un altul, de 33 de ani, a ajuns in stare grava la spital, in urma unui grab accident produs in aceasta seara, pe DJ203, la Ziduri. Autoturismul cu care se deplasau cei doi a iesit de pe sosea si a intrat intr-un pom de pe marginea drumului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )