Libnet.ro
UNICEF

21:30

Accident grav in judetul Cluj: un barbat a murit, iar alte patru persoane sunt ranite

Adevărul Adevărul,
Accident grav in judetul Cluj: un barbat a murit, iar alte patru persoane sunt ranite

Un barbat a murit, iar alte patru persoane sunt ranite, dintre care doua foarte grav, in urma unui accident produs sambata dimineata, pe DN1 E60. continuă pe Adevărul

Accident teribil pe DN1. O persoana a murit, iar alte patru sunt in stare grava

Un accident deosebit de grav s-a produs pe DN1, in judetul Cluj. Citeste si: Imagini dramatice, la sfarsit de an, in Romania. Patru morti si zeci de raniti Un sofer a murit, iar alte 4 persoane sunt.

Accident teribil pe DN1. Un mort si alte patru persoane in stare grava

Un accident deosebit de grav s-a produs pe DN1, in judetul Cluj. Citeste si: Imagini dramatice, la sfarsit de an, in Romania. Patru morti si zeci de raniti Un sofer a murit, iar alte 4 persoane sunt.

Accident cumplit in Mures. Doua persoane au murit, iar alte doua sunt grav ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit - VIDEO

Un grav accident rutier s-a produs vineri dupa-amiaza in zona Padurea Mociar, judetul Mures, in care doua autovehicule s-au lovit frontal. Din primele informatii, in urma accidentului au rezultat sapte.

Tragedie in Ialomita. O persoana a murit, iar alte doua sunt grav ranite dupa ce o masina a intrat intr-o caruta

Un grav accident de circulatie a avut loc miercuri pe DN21A, in judetul Ialomita. O persoana a murit si doua au fost ranite dupa ce o masina a lovit o caruta nesemnalizata. Centrul Infotrafic anunta.

Accident grav in Vaslui. Autoritatile au activat planul rosu de interventie

Un microbuz cu 18 persoane a fost implicat intr-un grav accident in comuna Salcioara, judetul Vaslui. Autoritatile au activat planul rosu de interventie. Din primele informatii, s-a raportat la.

Accident grav in Arad!Sapte persoane au fost ranite

Sapte persoane au fost ranite, dintre care una grav, miercuri, in urma unui accident rutier produs pe un drum din judetul Arad, in care au fost implicate doua masini. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului.

Cel putin sase raniti, in urma unui accident grav in Gorj

Sase persoane, printre care o femeie insarcinata, au fost ranite, vineri, in urma impactului frontal dintre doua masini, in zona localitatii Bengesti-Ciocadia, judetul Gorj. in urma impactului au fost.

Accident grav pe A1, aproape de Capitala. Mai multe ambulante si echipaje de politie au intervenit

Accident pe autostrada A1, pe drumul spre intoarcere in Capitala. Mai multe ambulante si echipaje de politie au ajuns la locul faptei. Trei masini s-au ciocnit ca urmare a nepastrarii distantei de.

Accident grav in Ajunul Craciunului! Copil de 13 ani spulberat de o masina condusa de un politist de frontiera

Un copil de 13 ani a fost ranit grav in noaptea de Ajun si a ajuns la spital. Acestaa fost lovit de o masina condusa de un politist de frontiera. Accidentul dramatic s-a petrecut in seara de 24.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )