Libnet.ro
UNICEF

21:30

Accident grav in judetul Gorj! Un tanar de 19 ani si-a pierdut viata in timp ce se intorcea acasa de la o petrecere

B1 B1,
Accident grav in judetul Gorj! Un tanar de 19 ani si-a pierdut viata in timp ce se intorcea acasa de la o petrecere

Sfarsit tragic pentru un tanar sofer de 19 ani. Acesta si-a pierdut viata duminica seara in urma unui accident de masina ce a avut loc inin comuna Hurezani, din judetul Gorj. continuă pe B1

Accident grav in judetul Gorj! Un fotbalist de 19 ani si-a pierdut viata in timp ce se intorcea acasa de la o petrecere (FOTO)

Sfarsit tragic pentru un tanar sofer de 19 ani. Acesta si-a pierdut viata duminica seara in urma unui accident de masina ce a avut loc inin comuna Hurezani, din judetul Gorj.

Accident grav pe DN 2, in judetul Buzau. Sunt mai multe victime

Trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier in lant petrecut vineri pe DN 2, in localitatea Oreavu, fiind implicate trei autovehicule, potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie.

Un fotbalist de 19 ani si-a pierdut viata intr-un teribil accident rutier. Ai fost un baiat perfect, mereu cu zambetul pe buze

Un tanar de 19 ani, din comuna gorjeana Licurici, si-a pierdut viata, ieri, in urma unui teribil accident de circulatie, care a avut loc pe raza comunei Hurezani.

Accident grav in Orastie. Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane au ajuns, vineri seara, la Spitalul Municipal din Orastie, cu mai multe traumatisme craniene si fracturi, ca urmare a unui accident in care au fost implicate un autoturism si o autoutilitara.

Accident grav in Giurgiu. Un barbat a decedat, iar alte trei persoane sunt ranite

Un barbat in varsta de 65 de ani din Bucuresti a decedat si alte trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe DJ 601 in afara localitatii Crevedia Mare, judetul.

Mobilizare pe internet pentru salvarea unui tanar de 34 de ani din Alba Iulia, victima a unui accident. George Man are nevoie de 7 donatori de sange pe zi

Un tanar in varsta de 34 de ani din Alba Iulia se zbate intre viata si moarte in Spitalul Judetean Alba, dupa ce a fost victima unui accident. George Dragos Man a fost lovit de o masina in timp ce se deplasa pe bicicleta, in momentul in care a incercat sa traversese o sosea. Prieteni si cunoscuti ai acestuia fac apel pentru donare de sange. Printre acestia se afla si designerul Omid Ghannadi si prezentatoarea Amalia Enache.

Accident grav pe Drumul National 7: un pieton a murit, lovit de o camioneta

Un barbat in varsta de ani a murit in urma unui accident rutier petrecut pe Drumul National 7, in localitatea Ilia.

Accident grav la Cernica: Un sofer a murit dupa ce a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un microbuz. Sapte persoane, inclusiv doi copii, sunt ranite

Soferul unui autoturism implicat intr-un accident ce a avut loc sambata la Cernica a murit si alte sapte persoane au fost ranite, dintre care doi copii, unul de opt ani si unul de opt luni, au anuntat oficiali ai ISU Bucuresti-Ilfov, citati de Agerpres.

Accident grav pe autostrada Sibiu-Sebes. O persoana a murit si doua au fost ranite

O persoana a murit si doua au fost ranite intr-un grav accident care s-a produs sambata pe autostrada Sibiu-Sebes, in apropiere de tunelul de la Sacel, informeaza.

UPDATE Accident grav pe E 574. Doua victime incarcerate

Un grav accident de circulatie s-a produs sambata, 20 mai 2017, in jurul orei 13,30, pe drumul european E 574, doua victime fiind incarcerate.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )