Libnet.ro
UNICEF

23:00

Accident grav in judetul Sibiu. Drumul spre statiunea Paltinis este blocat

Antena3 Antena3,
Accident grav in judetul Sibiu. Drumul spre statiunea Paltinis este blocat

Sapte persoane ranite, din care doi copii, au fost preluate de ambulante si transportate joi seara la spitalele din municipiul Sibiu, ca urmare a unui accident rutier care a blocat soseaua spre statiunea. continuă pe Antena3

Accident grav in judetul Salaj. Un tanar a murit, doi sunt raniti

Un tanar de 23 de ani a murit si doi au fost raniti, marti dimineata, intr-un grav accident rutier produs in judetul Salaj. Victimele au fost lovite de un autoturism condus de un adolescent care nu avea permis de conducere si era sub influenta bauturilor alcoolice.

Accident grav in judetul Salaj, provocat de un adolescent baut si fara permis. Un tanar a murit, doi sunt raniti

Un tanar de 23 de ani a murit si alti doi au fost raniti, marti dimineata, intr-un grav accident rutier produs in judetul Salaj. Victimele au fost lovite de un autoturism condus de un adolescent care nu avea permis de conducere si era sub influenta bauturilor alcoolice.

Accident grav in judetul Valcea. Opt persoane au fost ranite

Opt persoane au fost ranite intr-un accident rutier, produs in noaptea de duminica spre luni, in localitatea valceana Francesti. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ.

Accident grav in judetul Constanta. Patru persoane au fost ranite

Un grav accident a avut loc, marti, pe DN3, la iesirea din localitatea Viisoara, din judetul Constanta. Cel putin o persoana a ramasincarcerata, o alta persoana este in stare de coma si.

Accident GRAV la iesirea din Bucuresti: Traficul este BLOCAT, se intervine cu elicopterul SMURD

Accident extrem de grab la iesirea din Bucuresti. Traficul este blocat, iar autoritatile intervin in forta. Totul s-a intamplat pe drumul care leaga localitatea Petrechioara de Afumati. Doua ma.

Accident grav in Mehedinti: O persoana a murit si alte opt au fost ranite

Un grav accident rutier s-a produs marti in judetul Mehedinti, o persoana pierzandu-si viata, iar alte opt fiind ranite, informeaza Agerpres. in accidentul care a avut loc pe DN 56A,.

Accident grav in Salaj. Un tanar fara carnet a ucis un om si a ranit alti doi

Un grav accident rutier s-a produs, marti dimineata, in judetul Salaj. Un tanar de 18 ani, fara carnet, a urcat la volan, a ucisun om si a a bagat alti doi in spital. Un.

Accident grav in ziua Craciunului. O persoana a fost grav ranita in urma incidentului

Circulatia rutiera a fost oprita luni timp de o ora pe DN2E85, in judetul Vrancea, dupa ciocnirea unui autotren cu un autoturism, o persoana fiind grav ranita. Accidentul a avut loc intre Adjud.

Accident grav in Mehedinti: O persoana a murit, iar alte sapte au fost ranite

O persoana a murit, iar alte sapte au fost ranite, trei dintre ele fiind in stare grava, in urma unui accident produs marti in judetul Mehedinti si in care au fost implicate trei autovehicule, relateaza News. ro.

Carambol in ziua de Craciun. Accident grav pe Centura Capitalei. Primele imagini de la fata locului

O persoana a fost grav ranita in urma unui accident produs, luni,pe centura Bucuresti, intre A2 si Cernica. Trei masini au fost implicate in accident, iar la fata locului intervin cinci.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )