Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav in judetul Valcea. Trei persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident grav in judetul Valcea. Trei persoane au fost ranite

Un grav accident s-a produs, luni dimineata, pe DN64, in localitatea valceana Raureni. Trei persoane au fost ranite intr-un carambol in care au fost implicate patru masini. Stire. continuă pe Antena3

Accident grav in Alba! O persoana a murit si trei au fost ranite

O persoana a murit si trei au fost ranite, din care una foarte grav, intr-un accident in care au fost implicate trei autoturisme, produs duminica seara pe DN1, pe raza localitatii Miraslau din.

Accident grav pe DN1: Cinci persoane au fost ranite

Un accident rutier grav s-a petrecut vineri dimineata pe DN1, in zona localitatii ilfovene Ciolpani, informeaza Centrul Infotrafic din Politia Capitalei. Cinci persoane au fost ranite dupa ce.

CARAMBOL cu 4 masini in fata Politiei Rutiere Valcea! Trei persoane ranite (VIDEO)

Un accident rutier grav s-a petrecut in dimineata zilei de luni, 20 noiembrie 2017, in jurul orelor 7. 00, la Raureni, in municipiul Ramnicu Valcea. 4 masini sunt implicate in.

Accident rutier pe DN1. Cinci persoane au fost ranite

Un accident rutier grav s-a produs vineri in judetul Prahova, pe DN1, in zona localitatii Potigrafu. Cinci persoane au fost ranite in urma impactului dintre doua autoturisme, intre victime aflandu-se si un copil.

Aproape 900 de persoane au fost ranite in accidente rutiere la Brasov

In toata lumea in a treia duminica din noiembrie este marcata Ziua mondiala de comemorare a victimelor accidentelor rutiere. Doar la Brasov 871 de persoane au fost ranite anul acesta in accidente rutiere, iar 29 si-au pierdut viata.

Aproape 900 de persoane au fost ranite in accidente rutiere la Brasov. Oamenii pot afla virtual ce efecte are alcoolul la volan cu ajutorul unor ochelari speciali

In toata lumea in a treia duminica din noiembrie este marcata Ziua mondiala de comemorare a victimelor accidentelor rutiere. Doar la Brasov 871 de persoane au fost ranite anul acesta in accidente rutiere, iar 29 si-au pierdut viata.

Accident grav in judetul Mehedinti: cel putin doi raniti, drum national blocat

Un accident de circulatie grav a avut loc sambata dimineata, in judetul Mehedinti. in prezent circulatia este blocata pe DN 56 A, intre localitatile Rogova si Vanju Mare.

Accident grav in Mehedinti. Doua persoane au murit

Doua persoane au decedat, sambata, in urma unui accident de circulatie ce a avut loc pe DN 56A, pe raza comunei Rogova. Statia de Pompieri Vanju Mare a intervenit la un accident.

Un microbuz a fost implicat intr-un accident grav in judetul Hunedoara: mai multe victime

Trei persoane au fost ranite luni dupa-amiaza, intr-un accident de circulatie care a avut loc pe DN 66, in zona Pestera Bolii, la intrare in Petrosani, in urma unei tamponari dintre un.

Accident grav pe DN 1, la Ciolpani. Sunt mai multe victime

Cinci persoane au fost ranite, vineri dimineata, in urma unui accident rutier produs pe DN 1, in zona localitatii Ciolpani din judetul Ilfov. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )