Libnet.ro
UNICEF

07:45

Accident grav luni seara in Bucuresti

Antena3 Antena3,
Accident grav luni seara in Bucuresti

Accident cumplit, luni seara, in Bucuresti, dupa ce o femeie a fost strivita de un autobuz RATB. Femeia astepta mijlocul de transport in statie, ea fiind prinsa intre gardul de protectie de. continuă pe Antena3

Accident grav in Istanbul: Soferul unui autobuz a fost atacat cu o umbrela de un calator (VIDEO)

Accident grav in Istanbul, dupa ce soferul unui autobuz a fost atacat de un pasager cu o umbrela. Soferul a pierdut controlul vehicului, iar 11 calatori au fost raniti. intreaga scena a fost.

VIDEO. Prima dezbatere televizata Hillary Clinton-Donald Trump, asteptata luni seara. Trump a amenintat ca va invita o fosta amanta a lui Bill Clinton

Luni seara este asteptata prima dezbatere prezidentiala televizata intre Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, si contracandidatul sau republican Donald Trump. Fiecare tabara dispune de mai multe sute de locuri in sala, iar alegerea invitatilor este intotdeauna o misiune extrem de sensibila, noteaza AFP, preluata de Hotnews. ro. Presiunea a urcat simtitor in ultimele ore dinaintea dezbaterii, mai scriu jurnalistii francezi.

VIDEO Prima dezbatere televizata Hillary Clinton - Donald Trump, asteptata luni seara. Trump a amenintat ca va invita o fosta amanta a lui Bill Clinton

Prima dezbatere prezidentiala televizata intre Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, si contracandidatul sau republican Donald Trump, este asteptata luni seara si, cel mai probabil, va bate noi recorduri de audienta. Fiecare tabara dispune de mai multe sute de locuri in sala, iar alegerea invitatilor este intotdeauna o misiune extrem de sensibila, noteaza AFP. Presiunea a urcat simtitor in ultimele ore dinaintea dezbaterii, mai scriu jurnalistii francezi.

Accident grav in judetul Vaslui. O persoana a decedat dupa ce un autoturism a cazut intr-o rapa

Un grav accident rutier a avut loc sambata seara in localitatea Chircesti, comuna Miclesti, din judetul Vaslui, in urma caruia o persoana a decedat.

Accident grav in judetul Vaslui. O masina a cazut intr-o rapa, dupa ce soferul a ratat o curba nesemnalizata

Un grav accident rutier a avut loc sambata seara in localitatea Chircesti, comuna Miclesti, din judetul Vaslui, in urma caruia un barbat de 56 de ani a decedat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )