Libnet.ro
UNICEF

17:00

Accident grav in Mures. Doua persoane au murit

Antena3 Antena3,
Accident grav in Mures. Doua persoane au murit

Doua persoane au murit, sambata dimineata, intr-un accident rutier care s-a produs la Targu Mures, in zona sensului giratoriu de la Gara mare, si in care au fost implicate o autoutilitara si un autoturism. continuă pe Antena3

Doua persoane au murit intr-un accident rutier produs la Targu Mures, fiind implicate o autoutilitara si un autoturism

Doua persoane au murit, sambata dimineata, intr-un accident rutier care s-a produs la Targu Mures, in zona sensului giratoriu de la Gara mare, si in care au fost implicate o autoutilitara si un autoturism. Una dintre victime era prinsa sub autoutilitara rasturnata, iar cealalta era incarcerata in autoturism.

VIDEO Accident grav pe o trecere de pietoni din Alba Iulia. Doua persoane ranite dupa ce au fost lovite de o masina

Doua persoane, un barbat si o femeie, au fost ranite miercuri seara, 27 martie 2019, dupa ce au fost lovite pe o trecere de pietoni din Alba Iulia.

Atac in SUA. Doua persoane ucise in Seattle, in plin trafic

Doua persoane au fost ucise si alte doua au fost grav ranite miercuri dupa-amiaza in Seattle, intr-un moment de varf al traficului, de un atacator care a deschis focul asupra a doua automobile si a unui.

Accident grav la mina Vulcan. Un barbat in coma profunda

Un accident de munca a avut loc la mina Vulcan, miercuri dimineata. O victima a fostprinsa de o surpare. Este vorba de un barbat de 30 de ani cu multiple traumatisme si din primele informatii, ar.

Pompierul salvator in timpul liber. A acordat primul ajutor la un accident grav produs pe autostrada A3

Un pompier alfat in timpul liber a intervenit la un accident rutier pe autostrada A3, in timp ce se deplasa la meciul dintre Romania si Insulele Fero.

Accident grav la mina Vulcan: un miner a fost prins intr-o surpare. Victima este in coma profunda

Un miner in varsta de 30 de ani se afla in coma profunda, in urma unui accident de munca suferit in incinta Exploatarii Miniere Vulcan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )