Libnet.ro
UNICEF

07:45

ACCIDENT GRAV la Ovidiu, in judetul Constanta: Trei persoane au murit CARBONIZATE

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT GRAV la Ovidiu, in judetul Constanta: Trei persoane au murit CARBONIZATE

Trei persoane au murit arse de vii, in urma unui grav accident rutier produs, vineri seara, pe podul din localitatea Ovidiu, judetul Constanta, dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit de un microbuz plin cu pasageri si a luat foc, informeaza B1tv. continuă pe România Liberă

UPDATE. ACCIDENT GRAV la Ovidiu, in judetul Constanta. O persoana a murit carbonizata. Alte cinci, la spital

O persoana a murit si alte cinci au fost ranite, in urma unui grav accident rutier produs, vineri seara, pe podul care traverseaza Canalul Dunare - Marea Neagra, din localitatea Ovidiu, judetul Constanta, dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit de un microbuz plin cu pasageri si a luat foc, informeaza Mediafax. Initial se anuntase ca trei persoane au murit carbonizate.

Japonia: Trei persoane au murit si 1.200 au fost spitalizate din cauza valului de caldura

Valul de caldura care afecteaza de saptamana trecuta Japonia a dus, numai in cursul zilei de vineri, la decesul a trei persoane si la spitalizarea a peste 1. 200, din care circa 15 in stare grava, arata datele.

Accident GRAV la Cluj: Cinci femei, ranite

Cinci persoane au fost ranite, joi, intr-un accident de circulatie produs la iesirea din localitatea clujeana Apahida. Microbuzul in care se aflau s-a rasturnat din cauza neadaptarii vitezei intr-o curba,informeaza politia.

Trei persoane suspectate ca au trimis copii sa cerseasca in Franta, ridicate de anchetatori

Trei persoane din orasul ialomitean Tandarei, suspectate ca ar fi trimis in Franta, la cersit, mai multi copii, au fost ridicate, marti dimineata, de politistii specializati in combaterea crimei.

UPDATE: Trei persoane ucise la Constanta de un barbat eliberat recent din penitenciar. Principalul suspect, retinut

55: Principalul suspect in cazul uciderii a doua femei si a unui tanar de 19 ani, intr-o casa din municipiul Constanta, a fost prins de politisti, joi dimineata, dupa aproximativ 12 ore de cautari, in localitatea Cumpana.

UPDATE: Trei persoane ucise la Constanta de un barbat eliberat recent din penitenciar. Barbatul a fost prins

55: Principalul suspect in cazul uciderii a doua femei si a unui tanar de 19 ani, intr-o casa din municipiul Constanta, a fost prins de politisti, joi dimineata, dupa aproximativ 12 ore de cautari, in localitatea Cumpana.

UPDATE: Trei persoane ucise la Constanta de un barbat eliberat recent din penitenciar. Barbatula fost prins

Doua femei si un tanar de 19 ani au fost ucisi intr-o casa din municipiul Constanta de catre un barbat eliberat recent din penitenciar.

ACCIDENT GRAV in Franta: Cinci copii si un adult si-au pierdut viata

Cel putin cinci copii si un adult si-au pierdut viata, marti, intr-un accident rutier produs in Franta, dupa ce un camion s-a ciocnit cu un microbuz, in apropierea oraselului Troyes, situat in nord-estul Frante, informeaza b1tv. ro care citeaza AFP .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )