Libnet.ro
UNICEF

13:15

Accident grav la Vitomiresti. Un barbat a fost transportat cu elicopterul la Craiova, alti trei cu ambulantele la spitalul din Slatina

Adevărul Adevărul,
Accident grav la Vitomiresti. Un barbat a fost transportat cu elicopterul la Craiova, alti trei cu ambulantele la spitalul din Slatina

Un grav accident de circulatie s-a produs in aceasta dupa-amiaza la Vitomiresti, patru victime, barbati, ajungand la spital. continuă pe Adevărul

Bebelus de o luna in stare grava, in urma unui accident provocat de mama sa. A fost preluat cu elicopterul SMURD

O fetita in varsta de doar o luna a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste, in urma unui accident produs, sambata, pe Drumul National 72 A, in localitatea Gheboieni. Medicii de pe ambulanta spus ca bebelusu a zburat prin geam in urma impactului.

Accident grav in Capitala. Un sofer a intrat cu masina pe refugiul de tramvai si a ranit mai multe persoane (VIDEO)

Un sofer a intrat cu autoturismul pe un refugiu de tramvai, dupa ce a pierdut controlul volanului. in urma accidentului, doua persoane au fost ranite. Un accident grav a avut loc in zona Piata.

Accident grav in Capitala

Un motociclist a fost grav ranit duminica, in Capitala, dupa ce a intrat intr-un autoturism pe Bd. 1 Decembrie 1918, a anuntat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, Ovidiu Munteanu, citat de Agerpres. Din verificarile politistilor, a reiesit ca motociclistul avea permisul suspendat din luna decembrie 2015, pe motiv ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice.

Accident grav intre Cincu si Voila. O femeie a decedat

O femeie a murit dupa ce masina in care era impreuna cu un barbat a intrat intr-un copac intre Cincu si Voila, in pofida manevrelor de resuscitare ale paramedicilor.

Accident grav pe centura Capitalei, o persoana a murit, iar alte trei au fost ranite

O persoana a murit iar alte trei au fost ranite grav, intr-un accident care a avut loc sambata dimineata, pe soseaua de centura a Capitalei, un autotren a lovit din spate un microbuz in care se aflau cinci persoane, scrie Mediafax.

Accident grav provocat de un taximetrist. O fetita de 2 ani si mama ei, printre raniti

Patru persoane au fost ranite, duminica seara, in urma unui accident rutier provocat de un taximetrist care a intrat pe sens interzis, in masina sa fiind o femeie si pe fiica ei de numai 2 ani si 3.

Accident grav in Capitala. Un motociclist a ajuns in stare critica la spital

Un motociclist a fost grav ranit duminica, in Capitala, dupa ce a intrat intr-un autoturism pe Bd. 1 Decembrie 1918, a anuntat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, Ovidiu Munteanu, citat de.

Accident grav in Bucuresti vineri seara

Un nou accident rutier a avut loc, vineri seara, in Capitala. Un sofer a pierdut controlul masinii si a intrat intr-un refugiu de tramvai. Doua persoane au fost ranite, scrie b365. ro. Accidentul a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )