Libnet.ro
UNICEF

15:00

Accident grav provocat de un taximetrist. O fetita de 2 ani si mama ei, printre raniti

Antena3 Antena3,
Accident grav provocat de un taximetrist. O fetita de 2 ani si mama ei, printre raniti

Patru persoane au fost ranite, duminica seara, in urma unui accident rutier provocat de un taximetrist care a intrat pe sens interzis, in masina sa fiind o femeie si pe fiica ei de numai 2 ani si 3. continuă pe Antena3

Accident grav in Capitala. Un sofer a intrat cu masina pe refugiul de tramvai si a ranit mai multe persoane (VIDEO)

Un sofer a intrat cu autoturismul pe un refugiu de tramvai, dupa ce a pierdut controlul volanului. in urma accidentului, doua persoane au fost ranite. Un accident grav a avut loc in zona Piata.

Accident grav la Vitomiresti. Un barbat a fost transportat cu elicopterul la Craiova, alti trei cu ambulantele la spitalul din Slatina

Un grav accident de circulatie s-a produs in aceasta dupa-amiaza la Vitomiresti, patru victime, barbati, ajungand la spital.

Accident grav pe centura Capitalei, o persoana a murit, iar alte trei au fost ranite

O persoana a murit iar alte trei au fost ranite grav, intr-un accident care a avut loc sambata dimineata, pe soseaua de centura a Capitalei, un autotren a lovit din spate un microbuz in care se aflau cinci persoane, scrie Mediafax.

Accident grav in Capitala

Un motociclist a fost grav ranit duminica, in Capitala, dupa ce a intrat intr-un autoturism pe Bd. 1 Decembrie 1918, a anuntat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, Ovidiu Munteanu, citat de Agerpres. Din verificarile politistilor, a reiesit ca motociclistul avea permisul suspendat din luna decembrie 2015, pe motiv ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice.

Accident grav in Capitala. Un motociclist a ajuns in stare critica la spital

Un motociclist a fost grav ranit duminica, in Capitala, dupa ce a intrat intr-un autoturism pe Bd. 1 Decembrie 1918, a anuntat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, Ovidiu Munteanu, citat de.

Accident grav in Bucuresti vineri seara

Un nou accident rutier a avut loc, vineri seara, in Capitala. Un sofer a pierdut controlul masinii si a intrat intr-un refugiu de tramvai. Doua persoane au fost ranite, scrie b365. ro. Accidentul a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )