Libnet.ro
UNICEF

16 Iun.

Accident ingrozitor intr-un parc de distractii din Ohio. O persoana a murit si alte sapte au fost ranite dupa ce un carusel s-a rupt (VIDEO)

B1 B1,
Accident ingrozitor intr-un parc de distractii din Ohio. O persoana a murit si alte sapte au fost ranite dupa ce un carusel s-a rupt (VIDEO)

Voia buna s-a transformat intr-un cosmar. O persoana si-a pierdut viata si alte sapte au fost ranite grav dupa ce o parte a unui carusel dintr-un parc de distractii din Ohio s-a rupt. Oamenii care sta. continuă pe B1

Accident ingrozitor intr-un parc de distractii din Ohio. O persoana a murit si alte sapte au fost ranite dupa ce un carusel s-a rupt

Voia buna s-a transformat intr-un cosmar. O persoana si-a pierdut viata si alte sapte au fost ranite grav dupa ce o parte a unui carusel dintr-un parc de distractii din Ohio s-a rupt. Oamenii care sta.

Accident cumplit la un targ din Statele Unite. Mai multe persoane au fost aruncate dintr-un carusel - VIDEO

O persoana si-a pierdut viata si mai multe au fost ranite miercuri noaptea, in urma unui accident care a avut loc la un carusel de la Targul de Stat al Ohio din localitatea Columbus, potrivit.

Faze tari:Cum a reusit o broasca testoasa sa dea de gol un tanar ce cultiva marijuana; Nu pleaca nicaieri fara gasca si oaie; O tigroaica de la un parc zoo din Rusia s-a imprietenit cu o capra pe care ingrijitorii i-o adusesera pentru a o manca

Singurul motan din lume ales primar a incetat din viata la 20 de ani. Motanul Stubbs, devenit celebru dupa ce a fost ales primar onorific in. O noua lume subacvatica descoperita in timpul cautarilor aeronavei MH370. In urma cautarilor epavei avionului MH370 Malaysia Airlines, cercetatorii au.

ştiri de la B1

actualitate, 16 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )