Libnet.ro
UNICEF

07:45

Accident Muntenegru: Sute de oameni au venit la centrele de transfuzie din Capitala sa doneze sange pentru victimele din Muntenegru

Adevărul Adevărul,
Accident Muntenegru: Sute de oameni au venit la centrele de transfuzie din Capitala sa doneze sange pentru victimele din Muntenegru

Sute de oameni au incercat, miercuri, sa ii ajute pe ranitii adusi din Muntenegru si au donat sange. Pana la ora 13. 00, la Centrul de Transfuzii Bucuresti, existau peste 500 de donatori, iar alte zeci de persoane asteptau la coada. continuă pe Adevărul

ACCIDENT MUNTENEGRU: Sute de oameni au donat sange in Bucuresti pentru ranitii.

Peste 500 de oameni, solidari cu ranitii adusi din Muntenegru, au donat sange, miercuri, pana la ora 13. 00, la Centrul de Transfuzii Bucuresti, informeaza Mediafax. Alte zeci de persoane astepta la coada, in acelasi scop. Le multumim tuturor celor care au inteles sa ajute oamenii aflati in suferinta. Speram ca astfel de actiuni sa continue, intrucat nevoia de sange in spitale este permanenta, in Capitala fiind operate numeroase cazuri grave, a mai spus dr. Mihaela Hoinarescu, de la Centrul .

Sute de oameni au venit la centrele de transfuzie din Capitala sa doneze sange pentru victimele din Muntenegru

Sute de oameni au incercat, miercuri, sa ii ajute pe ranitii adusi din Muntenegru si au donat sange. Pana la ora 13. 00, la Centrul de Transfuzii Bucuresti, existau peste 500 de donatori, iar alte zeci de persoane asteptau la coada.

ACCIDENT Muntenegru. Patru dintre persoanele decedate sunt din Curtea de Arges.

Patru dintre persoanele decedate in accidentul din Muntenegru sunt din Curtea de Arges, a precizat primarul localitatii, conform Mediafax. Astfel, un fost consilier local, Nicolae Dervis, o profesoara pensionara, sotul acesteia si tatal unui fost consilier judetean au fost victimele din Curtea de Arges care au murit in accident. Initial, s-a anuntat ca si sotia fostului consilier a murit, insa autoritatile au infirmat, marti, acest zvon. Citeste si Accidentul din Muntenegru. Victimele .

Unde poate fi recoltat sangele si cine poate dona. Lista cu centrele de transfuzie din toata tara

Zeci de persoane din tara au donat sange pentru a o oferi o mana de ajutor ranitilor accidentului din Muntenegru care sunt internati in spitalele din Bucuresti. Medicii din Capitala au tinut sa precizeze ca donarea sangelui nu se face la spitalele in care sunt internate victimele, ci la centrele de transfuzii.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Victimele tragediei, consiliate gratuit.

Cele 29 de victime ramase in viata in urma accidentului din Muntenegru vor primi consiliere psihologica gratuita, printr-un program realizat de Colegiul Medicilor si reteaua privata de sanatate Medlife, se arata intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si ACCIDENT MUNTENEGRU. Fosta directoare de liceu si un expert al Garzii Financiare Programul vizeaza doua etape: asistenta psihologica de specialitate a pacientilor raniti pe durata internarii, la sediul celor patru spitale unde acestia au .

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. COMUNICAT MAE: 9 morti sunt din Bucuresti, 5 din Arges, unul din Cluj, unul din Ilfov si 2 din Timis

UPDATE: Reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe au inceput anuntarea familiilor victimelor din accidentul din Muntenegru. Procedeul a fost ingreunat de faptul ca victimele nu aveau asupra lor actele de.

FOTO VIDEO Accident in Muntenegru: mama si-a salvat fiica din autocarul mortii

Fratele Aurorei Morar, clujeanca de 55 de ani care a decedat in accidentul din Muntenegru, a dat detalii despre imprejurarile in care s-au petrecut tragicul incident. Din informatiile pe care acesta le are, se pare ca Aurora a salvat viata fiicei ei, Maria, punandu-se in calea unei bucati de stanca care s-ar fi pravalit peste aceasta.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Peste 100 de pungi cu sange, trimise la spitalele unde vor fi adusi ...

Peste 100 de pungi cu sange au fost trimise, marti, din Pitesti catre cele patru spitale din Capitala unde urmeaza sa fie aduse cele 29 de persoane ranite in accidentul din Muntenegru, transmite Mediafax. Printre persoanele care au donat sange la Centrul de Transfuzie Sanguina din Pitesti pentru victimele accidentului din Muntenegru s-au numarat si pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Arges. Pompierii argeseni incearca sa fie alaturi de victimele accidentului de autocar, .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Suporterii rapidisti au donat sange pentru raniti.

Fanii echipei Rapid au donat sange la doua clinici din Bucuresti pentru romanii raniti in accidentul din Muntenegru care urmeaza sa fie repatriati in cursul acestei zile si transportati la patru spitale din Capitala, informeaza Mediafax. Aproximativ 50 de suporteri au donat sange la Centrul de transfuzie sanguina al municipiului Bucuresti si alti 20 la o clinica din cartierul Titan, in cadrul unei campanii a Ligii Suporterilor Rapidisti LSR) intitulate Suflet alb - sange .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Peste 300 de oameni, la slujba de pomenire a victimelor din Curtea de Arges.

Peste 300 de oameni au participat la slujba de pomenire oficiata de un sobor de 20 de preoti, in frunte cu arhiepiscopul de Arges, IPS Calinic, la Biserica Domneasca din Curtea de Arges, unde au fost aduse sicriele cu trupurile neinsufletite ale celor patru persoane din oras moarte in Muntenegru, relateaza Mediafax. Cele patru sicrie, transportate, in noaptea de marti spre miercuri de la Institutul de Medicina Legala din Capitala, au fost aduse si depuse in fata Bisericii Domnesti din Curtea .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )