Libnet.ro
UNICEF

09:00

Sute de oameni au venit la centrele de transfuzie din Capitala sa doneze sange pentru victimele din Muntenegru

Adevărul Adevărul,
Sute de oameni au venit la centrele de transfuzie din Capitala sa doneze sange pentru victimele din Muntenegru

Sute de oameni au incercat, miercuri, sa ii ajute pe ranitii adusi din Muntenegru si au donat sange. Pana la ora 13. 00, la Centrul de Transfuzii Bucuresti, existau peste 500 de donatori, iar alte zeci de persoane asteptau la coada. continuă pe Adevărul

Accident Muntenegru: Sute de oameni au venit la centrele de transfuzie din Capitala sa doneze sange pentru victimele din Muntenegru

Sute de oameni au incercat, miercuri, sa ii ajute pe ranitii adusi din Muntenegru si au donat sange. Pana la ora 13. 00, la Centrul de Transfuzii Bucuresti, existau peste 500 de donatori, iar alte zeci de persoane asteptau la coada.

Unde poate fi recoltat sangele si cine poate dona. Lista cu centrele de transfuzie din toata tara

Zeci de persoane din tara au donat sange pentru a o oferi o mana de ajutor ranitilor accidentului din Muntenegru care sunt internati in spitalele din Bucuresti. Medicii din Capitala au tinut sa precizeze ca donarea sangelui nu se face la spitalele in care sunt internate victimele, ci la centrele de transfuzii.

Gest de OMENIE! Politistii din Capitala doneaza sange pentru victimele accidentului din Muntenegru

Politistii din Capitala doneaza sange pentru victimele accidentului din Muntenegru. Este un gest de solidaritate fata de romanii raniti si familiile lor indurerate. in aceasta dimineata si pompierii din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )