Libnet.ro
UNICEF

22:30

Accident provocat de o soferita grabita

Adevărul Adevărul,
Accident provocat de o soferita grabita

Doua persoane au fost ranite, joi seara, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de o alta masina condusa de o soferita. Accidentul a avut loc la intersectia DN2 E85 cu DC 111. continuă pe Adevărul

Doua persoane ranite, in urma unui accident feroviar

Doua persoane au ajuns la spita, cu rani usoare, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de o locomotiva. Accidentul feroviar a avut loc, luni, in Pucioasa. Cauza probabila a producerii accidentului a fost neacordarea de prioritate la trecerea la nivel cu calea ferata.

Doua persoane care au aruncat in aer un bancomat din Arad si au furat peste 400.000 de lei, prinse dupa aproape doua luni de la comiterea jafului

Doua persoane - un barbat si o femeie - care au aruncat in aer un bancomat din Arad si au furat peste 400. 000 de lei au fost prinse dupa aproape doua luni de la comiterea jafului. De asemenea, cei doi sunt banuiti ca au incercat sa fure bani si dintr-un bancomat din Timisoara.

Perchezitii in Baia Mare. Doua persoane au fost retinute pentru contrabanda cu tigari

Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Maramures au efectuat marti, 12 martie, trei perchezitii la domiciliul unor persoane suspectate de contrabanda cu tigari. Din informatiile pe care le aveau oamenii legii, acestia aprovizionau comertul stradal cu tigarete din Piata Agroalimentare Izvoarele din Baia Mare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )