Libnet.ro
UNICEF

10:00

Accident rutier in Arges: Un copil in varsta de 10 ani si doua femei, raniti

Antena3 Antena3,
Accident rutier in Arges: Un copil in varsta de 10 ani si doua femei, raniti

Trei persoane, printre care si un copil de 10 ani, au fost ranite si au ajuns la spital, sambata seara, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de o alta masina al carei sofer n-a. continuă pe Antena3

Accident rutier grav pe DN 1

Un accident rutier grav, din care au rezultat doua victime, a avut loc sambata, pe DN 1, la iesirea din Ciolpani spre Ploiesti, a anuntat Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU.

Accident rutier grav in Bucuresti. Sase masini au fost implicate

Sapte persoane au fost ranite, miercuri seara, in Capitala dupa ce autoturismele in care se aflau au fost implicate intr-un accident rutier pe soseaua Oltenitei din sectorul 4, circulatia fiind.

Grav accident rutier in Vrancea. Doi morti si doi raniti dupa ce doua masini s-au ciocnit pe E85

Un grav accident rutier a avut loc vineri in zona localitatii vrancene Obrejita. Doua femei au murit, iar doua au fost ranite usor dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, pe E 85. Centrul.

Accident rutier grav pe DN7. Doua persoane au murit, o alta este grav ranita

Doua persoane au murit si o alta persoana a fost ranita grav, miercuri, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN7, in zona localitatii Balota.

Ministrul Agriculturii Achim Irimescu ranit intr-un accident rutier in judetul Ialomita: in masina cu el se mai afla ministrul Agriculturii din Kuwait (FOTO,VIDEO)

Ministrul Agriculturii Achim Irimescu a fost ranit intr-un accident rutier in judetul Ialomita. El a fost transportat la spital la urgente cu o ambulanta SMURD. Doua persoane au fost ranite.

Mi-au cazut testiculele: Scrotul unui infractor, strapuns de o ramura de copac in timpului unui accident rutier

Un infractor care circula cu viteza pe un drum de tara si-a pierdut testiculele intr-un accident rutier horror, cand o creanga de copac a intrat pe geam si i-a strapuns scrotul, potrivit Russia.

NEWS ALERT. Ministrul roman al Agriculturii si omologul sau kuweitian, implicati intr-un accident rutier

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu si omologul sau kuweitian, Ali Saleh Al Omair, care se afla intr-o vizita oficiala in Romania, au avut un accident rutier joi in apropiere de Slobozia. Accidentul a fost confirmat pentru Agerpess de catre ministrul Agriculturii. El a precizat ca nu au fost raniti grav.

UPDATE. Ministrul roman al Agriculturii si omologul sau kuweitian, implicati intr-un accident rutier langa Slobozia. Demnitarii, transferati cu ambulanta la Spitalul Elias din Bucuresti. AUDIO

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, si omologul sau kuweitian, Ali Saleh Al Omair, care se afla intr-o vizita oficiala in Romania, au avut un accident rutier joi in apropiere de Slobozia. Din primele informatii, cei doi se pare ca nu au fost raniti grav.

UPDATE. Ministrul roman al Agriculturii si omologul sau kuweitian, implicati intr-un accident rutier langa Slobozia. Demnitarii, transferati la Spitalul Elias din Bucuresti. AUDIO

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, si omologul sau kuweitian, Ali Saleh Al Omair, care se afla intr-o vizita oficiala in Romania, au avut un accident rutier joi in apropiere de Slobozia. Din primele informatii, cei doi se pare ca nu au fost raniti grav.

Ministrul Achim Irimescu si omologul sau din Kuweit, implicati intr-un accident rutier

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu si omologul sau kuweitian, Ali Saleh Al Omair, care se afla intr-o vizita oficiala in Romania, au avut un accident rutier joi in apropiere de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2737 seconds )