Libnet.ro
UNICEF

14:01

Accident rutier grav pe DN7. Doua persoane au murit, o alta este grav ranita

România Liberă România Liberă,
Accident rutier grav pe DN7. Doua persoane au murit, o alta este grav ranita

Doua persoane au murit si o alta persoana a fost ranita grav, miercuri, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN7, in zona localitatii Balota. continuă pe România Liberă

Circulatia blocata pe DN7: Doua persoane a decedat intr-un accident ce a implicat un microbuz in care se aflau 7 muncitori (VIDEO)

UPDATE: Numarul persoanelor care si-au pierdut viata in accidentul rutier din judetul Valcea a crescut. 2 tineri au decedat in urma ciocnirii dintre cele doua vehicule. Un accident rutier a.

A condus cu alcoolemie de peste 2 gr/l si a facut un accident. Doua persoane au fost ranite

Un conducator auto este trimis in judecata dupa ce, in 19 iulie, anul trecut, a fost autorul unui accident rutier, soldat cu doua victime. Acesta bause inainte de a urca la volan, alcoolemia stabilita prin analizele specifice fiind de 2,10 gr/l alcool pur in sange.

Logodnica lui a murit intr-un accident rutier. Dupa 4 ani s-a uitat la poza logodnei lor si a vazut asta

In 2011, Rafael Del Col si-a pierdut sotia insarcinata, pe Tatiane Tati Valques, intr-un accident rutier. Pe langa aceasta, vaduvul de 30 de ani a ramas singur cu Raisa,.

Accident rutier intre Pitesti si Campulung. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, luni dimineata, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN 73, in localitatea argeseana Mihaesi.

VIDEO Accident rutier cumplit pe DN 7. Cinci oameni au fost raniti, iar un sofer a ramas blocat in fiarele masinii distruse

Cinci oameni au ajuns in spital, in urma unui accident rutier petrecut luni dupa-amiaza la intrarea in Simeria. Doua masini s-au ciocnit frontal, dupa ce un sofer a intrat pe contrasens. Pentru scoaterea uneia dintre victime dintre fiarele masinii, echipele de interventie ale ISU au fost nevoite sa despice intreaga caroserie.

Atac cu cutitul, comis de o femeie dezechilibrata, intr-o statie de autobuz din Bruxelles: Cel putin doua persoane ranite

O femeie a ranit, luni dupa-amiaza, cu un cutit, cel putin doua persoane intr-o statie de autobuz din Uclee, la perfiria orasului Bruxelles. Din primele indicii, autoritatile spun ca nu este vorba despre un atac terorist, ci despre o agresiune comisa de o persoana dezechilibrata, anunta BFMTv. be.

Trafic blocat intre Pitesti si Campulung, din cauza unui grav accident rutier

Traficul rutier este blocat, luni dimineata, pe DN 73, in localitatea argeseana Mihaesti, unde trei persoane au fost ranite, doua fiind incercarate, dupa ce masinile in care erau s-au.

A fost gasita filmarea celui mai vechi accident rutier din lume. Vezi ce s-a intamplat - VIDEO

Cel mai vechi accident in care este implicat un automobil si care a fost surprins in imagini dateaza din 1925. in imagini se pot observa un automobil si o caruta care circula din directii.

Violente in tabara de refugiati de la Calais. O persoana a murit, alta a fost ranita

Un imigrant suedez a murit, iar un altul a fost ranit in tabara de la Calais, ca urmare a unor confruntari cu imigrantii afgani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )