Libnet.ro
UNICEF

01:06

Accident rutier in Brasov: Patru persoane au fost ranite, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod

B1 B1,
Accident rutier in Brasov: Patru persoane au fost ranite, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod

Patru persoane au fost ranite, vineri, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod, apoi s-a rasturnat intr-un sant, relateaza Mediafax. Accidentul s-a produs pe DN 73, in localitatea brasovean. continuă pe B1

Brasov: Doua persoane au fost ranite dupa ce o cisterna de lapte s-a rasturnat pe carosabil

Doua persoane au fost grav ranite, marti seara, dupa ce o cisterna de lapte fara incarcatura s-a rasturnat pe DN 1 A, intre localitatile brasovene Bradet si Babarunca, relateaza Mediafax. Soferul.

Accident grav la Paraul Rece

Patru persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit la Paraul Rece. Politistii incearca sa afle cauza accidentului.

Accident grav la Paraul Rece. O masina a aterizat in rapa

Patru persoane au fost ranite, dupa ce o masina a derapat din cauza vitezei, a rupt parapetul si a ajuns in rapa de marginea drumului.

Bacau: Doua persoane au fost ranite intr-un accident produs pe DN 2

Doua persoane au fost ranite, marti, intr-un accident produs pe DN 2, in judetul Bacau si in care au fost implicate patru autovehicule, informeaza Mediafax. Accidentul a avut loc in localitatea Nicolae.

PROTESTE VIOLENTE iN BOSNIA. Peste 130 de persoane au fost ranite.

Peste 130 de persoane, majoritatea politisti, au fost ranite joi in manifestatiile violente care au avut loc la Tuzla si in mai multe orase din Bosnia, unde mii de persoane au protestat fata de degradarea situatiei economice,conform Mediafax. Purtatorul de cuvant al spitalului din orasul Tuzla, Adis Nisici, a anuntat ca 30 de manifestanti si 104 politisti au fost spitalizati, dupa ce au suferit rani provocate de obiecte contondente sau iritatii oculare cauzate de gazele .

Bosnia: Peste 130 de persoane au fost ranite in urma unor proteste violente

Peste 130 de persoane, majoritatea politisti, au fost ranite, joi, in manifestatiile violente care au avut loc la Tuzla si in mai multe orase ale Bosniei, unde mii de persoane au protestat fata de degradarea.

Patru persoane ranite intr-un accident pe Centura de Vest a Ploiestiului

Patru persoane au fost ranite miercuri, in jurul pranzului, intr-un accident de circulatie care s-a petrecut intre doua autoutilitare, pe Centura de Vest a Ploiestiului.

UPDATE Patru persoane ranite intr-un accident pe Centura de Vest a Ploiestiului

Patru persoane au fost ranite miercuri, in jurul pranzului, intr-un accident de circulatie care s-a petrecut intre doua autoutilitare, pe Centura de Vest a Ploiestiului.

SUA: Patru persoane care i-ar fi putut furniza heroina lui Philip Seymour Hoffman au fost arestate

Patru persoane au fost arestate in cartierul Chinatown din Manhattan, dupa ce politistii au descoperit in timpul unei actiuni acelasi tip de droguri gasite in apartamentul lui Philip Seymour Hoffman. Arestari.

Decesul lui Philip Seymour Hoffman: Patru persoane care i-ar fi putut furniza heroina au fost arestate

Patru persoane au fost arestate in cartierul Chinatown din Manhattan, dupa ce politistii au descoperit in timpul unei actiuni acelasi tip de droguri gasite in apartamentul actorului, Philip Seymour Hoffman, care a murit duminica, probabil din cauza unei supradoze de heroina, conform unor surse din politie, scrie Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )