Libnet.ro
UNICEF

20:15

Accident rutier grav la Caracal. Doi tineri pietoni au fost raniti, unul fiind preluat in stare critica

Adevărul Adevărul,
Accident rutier grav la Caracal. Doi tineri pietoni au fost raniti, unul fiind preluat in stare critica

Un grav accident rutier s-a produs joi-seara, 12 martie 2020, la Caracal, doi pietoni fiind raniti. Unul dintre cei doi nu este constient. continuă pe Adevărul

UPDATE Barbat intors din Italia si care ar fi trebuit sa stea izolat la domiciliu a cauzat un accident rutier dupa ce a condus beat

Un barbat din judetul Valcea, intors din Italia in urma cu mai putin de o saptamana si care ar fi trebuit sa respecte masura de autoizolare la domiciliu, a fost prins baut la volanul unui autoturism, pe o strada din Ramnicu Valcea, dupa ce a provocat un accident rutier, joi dimineata, 12 martie.

Batran dintr-o comuna buzoiana, batut si jefuit de doi tineri

Infractorii care la inceputul lunii martie au batut si jefuit un batran din Pietroasele au fost identificati si retinuti. Este vorba despre doi tineri in varsta de 20 si 26 de ani, primul din comuna Pietroasele, iar celalalt din municipiul Botosani.

Accident mortal pe sosea! Un biciclist a fost spulberat de o masina

Accident deosebit de grav in Gherla, dupa ce un biciclist care circula cu bicicleta pe sosea s-a dezechilibrat. Potrivit autoritatilor, accidentul s-a produs marti seara in jurul orei 19:00, pe soseaua de centura spre Bunesti, atunci cand un barbat in varsta de aproximativ 59 de ani calatorea cu bicicleta pe sosea atunci cand s-a dezechilibrat nu .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )