Libnet.ro
UNICEF

22:01

Accident rutier cu opt victime la Bengesti Ciocadia. Printre raniti se afla trei copii si o femeie gravida

Adevărul Adevărul,
Accident rutier cu opt victime la Bengesti Ciocadia. Printre raniti se afla trei copii si o femeie gravida

Opt persoane au fost ranite, astazi, in urma unui accident rutier care a avut loc in comuna Bengesti-Ciocadia, din judetul Gorj. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Accident rutier cu patru victime in Alba, urmat de un incendiu la o conducta de gaze

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe DN67C, in localitatea Petresti din Alba. Un autoturism a rupt o conducta de gaz si a provocat un incendiu.

Gorj: O femeie iNSARCINATA si alti CINCI oameni, VICTIMELE unui accident rutier

O femeie insarcinata si alte cinci persoane au fost victimele unui accident rutier produs in localitatea Bengesti din Gorj. Doua victime se aflau in stare mai grava si au avut nevoie sa fie transportate la.

Patru oameni, raniti intr-un accident rutier in zona localitatii Scrioastea, Teleorman. intr-o masina se afla si un copil de 6 ani

Patru oameni au ajuns la spital miercuri, 26 decembrie, in urma unui accident rutier petrecut in zona localitatii Scrioastea, pe Drumul National 65A. intr-o masina se afla si un copil de 6 ani.

Accident rutier mortal intre Alexandria si Furculesti, in dimineata de Craciun. Doi oameni au murit, al treilea e ranit. Cum arata masina

Un accident rutier mortal a avut loc in dimineata zilei de Craciun pe DN 52, intre Alexandria si Furculesti. Politistii spun ca soferul masinii ar fi pierdut controlul asupra directiei pe fondul altor preocupari in timpul mersului.

VIDEO Cum au salvat mai multi oameni patru victime ale unui accident rutier in ziua de Craciun

Victimele accidentului rutier produs in ziua de Craciun in Alba, pe DN67C, au iesit din autoturism cu ajuotrul altor persoane. Masina a rupt o conducta de alimentare cu gaze naturale, dupa care s-a rasturnat. Urmarea a fost un incendiu provocat de scurgerea de gaze.

GRAV accident rutier in Brasov! Bilantul VICTIMELOR

Un carambol cu trei masini a avut loc, vineri, intre Mandra si Sercaia, judetul Brasov. in accident doua persoane si-au pierdut viata, iar alte doua au fost ranite. in jurul orei 13:00, un barbat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )