Libnet.ro
UNICEF

05:45

FOTO VIDEO Accident rutier cu patru victime in Alba, urmat de un incendiu la o conducta de gaze

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Accident rutier cu patru victime in Alba, urmat de un incendiu la o conducta de gaze

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe DN67C, in localitatea Petresti din Alba. Un autoturism a rupt o conducta de gaz si a provocat un incendiu. continuă pe Adevărul

Accident rutier mortal intre Alexandria si Furculesti, in dimineata de Craciun. Doi oameni au murit, al treilea e ranit. Cum arata masina

Un accident rutier mortal a avut loc in dimineata zilei de Craciun pe DN 52, intre Alexandria si Furculesti. Politistii spun ca soferul masinii ar fi pierdut controlul asupra directiei pe fondul altor preocupari in timpul mersului.

Grav accident rutier in Constanta: Trei persoane au murit dupa ce o masina a lovit frontal un microbuz

Tragedie in ajun de Craciun! Doi barbati si o femeie au murit in urma unui grav accident rutier ce a avut loc pe DN 2A intre Crucea si Galbiori. Potrivit politistilor, victimele erau intr-un autoturism.

Franta: O persoana a murit ntr-un accident rutier, la protestele vestelor galbene din orasul Perpignan

Un sofer a murit in sudul Frantei, vineri, in urma unui accident rutier produs in timpul protestelor vestelor galbene, potrivit autoritatilor locale, scrie Reuters. Masina soferului mort s-a ciocnit de un camion la o intersectie cu sens giratoriu blocata de protestatari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )