Libnet.ro
UNICEF

10:30

Accident rutier TERIBIL, cu mai multe VICTIME. Trei masini s-au FACUT PRAF. Traficul este COMPLET BLOCAT (FOTO)

B1 B1,
Accident rutier TERIBIL, cu mai multe VICTIME. Trei masini s-au FACUT PRAF. Traficul este COMPLET BLOCAT (FOTO)

Un om a murit, iar alti doi au ajuns la spital, dupa ce trei masini s-au tamponat pe DN13. Din cauza accidentului rutier, traficul la iesire din Sighisoara este blocat, relateaza News. ro. in urma impactului. continuă pe B1

Accident mortal langaSighisoara! Sunt mai multe victime

O persoana a murit si doua au fost ranite grav, marti seara, in urma impactului dintre trei masini, pe DN13 E60, drumul dintre Targu Mures si Sighisoara. Potrivit ISU Mures, o persoana a murit, iar alte.

Accident grav in Mehedinti. Un microbuz plin cu calatori a intrat in plin intr-un parapet: mai multe victime

Un microbuz care avea la bord 16 persoane a fost implicat, marti dimineata, intr-un accident rutier in judetul Mehedinti. Mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au suferit rani usoare.

Atac armat intr-o cafenea din Belgia. Sunt mai multe victime

Un atac armat a fost comis sambataintr-o cafenea din orasul Anvers, Belgia. Cel putin o persoana a fost ucisa, iar alte doua ranite grav, anunta surse din cadrul anchetatorilor. Focurile de arma.

ACCIDENT la Palatului Parlamentului, chiar inainte de CEX-ul PSD: Trei masini au fost implicate. BILANTUL victimelor (FOTO)

Un accident rutier a avut loc, duminica dimineata, in apropierea Palatului Parlamentului, trei masini fiind implicate. Unul dintre soferi a vrut sa intoarca in intersectie, moment in care a intrat intr-o.

Mihaela Geoana, implicata intr-un ACCIDENT RUTIER. Care este STAREA ei

Sotia lui Mircea Geoana, Mihaela Geoana, a fost implicata intr-un accident rutier care a avut loc in Capitala. Aceasta a avut nevoie de ingrijiri medicale, asa ca a fost mers imediat la spitalul Elias, dar.

UPDATE Accident rutier pe A3 cu 5 raniti. Un microbuz s-a lovit de un TIR si s-a rasturnat pe carosabil. Trafic blocat in zona Gilau-Turda

Cinci oameni au primit ingrijiri medicale in urma unui accident rutier petrecut pe Autostrada A3 in zona Gilau-Turda. Din primele date, in accident sunt implicate un microbuz cu 8 oameni si un TIR. Microbuzul s-a rasturnat pe carosabil.

Jaf de cascadorii rasului! Un batran a furat valiza criminalistica a politistilor care investigau un accident rutier (VIDEO)

Un barbat care trecea pe langa locul unui accident rutier care a avut loc in Roman a plecat cu valiza politistilor care venisera sa ancheteze cazul. Oamenii legii au fost avertizati de un trecator ca.

Mihaela Geoana a fost implicata intr-un accident rutier in urma caruia a ajuns la spital

Mihaela Geoana, sotia fostului ministru de Externe Mircea Geoana, a fost implicata luni seara intr-un accident rutier, au precizat surse din politie pentru Mediafax. in urma accidentului, a ajuns la Spitalul Elias din Capitala, prezentand rani usoare.

Mihaela Geoana, implicata ntr-un accident rutier. A ajuns la spital cu rani usoare - surse

Mihaela Geoana, sotia fostului ministru de Externe Mircea Geoana, a fost implicata luni intr-un accident rutier in urma caruia a ajuns la Spitalul Elias din Capitala, cu rani usoare, au precizat, pentru Mediafax, surse din politie.

TRAGEDIE! Un celebru fotbalist, implicat intr-un accident rutier (FOTO)

Douglas Costa, jucatorul echipei Juventus Torino, a fost implicat, luni dimineata, intr-un accident rutier. Fotbalistul conducea un Jeep Cherokee si s-a ciocnit cu un Fiat Punto. Ambele autoturisme au fost.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )