Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident mortal langaSighisoara! Sunt mai multe victime

Antena3 Antena3,
Accident mortal langaSighisoara! Sunt mai multe victime

O persoana a murit si doua au fost ranite grav, marti seara, in urma impactului dintre trei masini, pe DN13 E60, drumul dintre Targu Mures si Sighisoara. Potrivit ISU Mures, o persoana a murit, iar alte. continuă pe Antena3

Atac armat intr-o cafenea din Belgia. Sunt mai multe victime

Un atac armat a fost comis sambataintr-o cafenea din orasul Anvers, Belgia. Cel putin o persoana a fost ucisa, iar alte doua ranite grav, anunta surse din cadrul anchetatorilor. Focurile de arma.

Accident grav in Mehedinti. Un microbuz plin cu calatori a intrat in plin intr-un parapet: mai multe victime

Un microbuz care avea la bord 16 persoane a fost implicat, marti dimineata, intr-un accident rutier in judetul Mehedinti. Mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au suferit rani usoare.

Cod galben de ceata in mai multe judete

E Cod galben de ceata in mai multe judete din tara, transmite Administratia Nationala de Meteorologie. Potrivit sursei citate, avertizarile sunt valabile in orele urmatoare.

UPDATE Cod galben de ceata in mai multe judete

E Cod galben de ceata in mai multe judete din tara, transmite Administratia Nationala de Meteorologie. Potrivit sursei citate, avertizarile sunt valabile in orele urmatoare.

Adina Alberts, dezvaluiri incendiare despre escrocul care se dadea medic: El insela in mai multe privinte pe cei din jur

Celebrul chirurg estetician Adina Alberts 50 de ani) a vorbit despre escrocul italian care s-a dat drept medic plastician si a operat pacienti la mai multe clinici din Bucuresti. intr-o interventie telefonica.

CAZUL FALSULUI MEDIC CARE A OPERAT LA MAI MULTE CLINICI: Colegiul Medicilor sustine demersul de sesizare a organelor de urmarire penala

Colegiul Medicilor precizeaza ca nu a eliberat niciun document care sa-i dea dreptul sa practice medicina in Romania falsului medic care, conform Libertatea, a operat in mai multe clinici din tara.

Mai multe tari au redus importul de carne de vita din Polonia, dupa ce un abator a exportat carne de animale bolnave

Mai multe state au inceput sa isi reduca importurile de carne de vita din Polonia, dupa ce o ancheta jurnalistica a aratat ca animale bolnave erau sacrificate intr-un abator din Polonia, iar carnea lor era destinata consumului uman, a anuntat luni principala organizatie de lobby a producatorilor polonezi de carne, informeaza Reuters.

Mai multe tari europene il recunosc pe Juan Guaido ca presedinte interimar al Venezuelei, dupa expirarea ultimatumului dat lui Maduro

Mai multe state europene, inclusiv Marea Britanie, Franta si Spania, au anuntat luni ca-l recunosc pe liderul opozitiei venezuelene Juan Guaido ca presedinte interimar, informeaza AFP.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni dimineata, mai multe atentionari nowcasting cod galben de ceata, valabile in orele urmatoare, fiind vizate mai multe judete. Meteorologii au emis.

Tragedie in masivul Calimani. Mai multe persoane au fost surprinse de o avalansa. Interventie Salvamont de risc maxim

Tragedie in masivul Calimani undeo avalansa a surprins mai multe persoane care faceau o drumetie cu snowmobilele. Din primele informatii o persoana este accidentata si o alta disparuta, anunta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )