Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident rutier in Timis: doi copii au murit, iar parintii lor si inca un copil au fost raniti

România Liberă România Liberă,
Accident rutier in Timis: doi copii au murit, iar parintii lor si inca un copil au fost raniti

Doi copii au murit, iar parintii si fratele lor au fost raniti intr-un accident rutier in care masina lor s-a rasturnat intr-un sens giratoriu din apropierea localitatii Lugoj. continuă pe România Liberă

Tragedie in Timis: Doi copii au murit pe loc intr-un grav accident rutier

Doi copii, unul de sapte si altul de 12 ani, au murit, iar fratele lor si parintii copiilor au fost raniti, joi seara, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat in sensul giratoriu dintre centura.

Doi copii au murit, iar parintii lor si inca un copil au fost raniti intr-un accident rutier, in judetul Timis

Doi copii, unul de sapte si altul de 12 ani, au murit, iar fratele lor si parintii copiilor au fost raniti, joi seara, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat in sensul giratoriu dintre centura ocolitoare a Lugojului si autostrada Lugoj- Deva, din cauza ca soferul a pierdut controlul directiei.

Lugoj: Doi copii au murit dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de bordura unui sens giratoriu

Accident tragic in Lugoj. Doi copii si-au pierdut viata si un al treilea a fost ranit dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de bordura unui sens giratoriu. La spital au ajuns si parintii minorilor.

Brasov: Accident rutier cu trei raniti, provocat de primarul din Rupea

Primarul localitatii brasovene Rupea, Flavius Dumitrescu, a provocat un accident rutier, vineri dimineata, pe DN13, trei persoane fiind ranite si transportate cu ambulantele la spital, transmite Mediafax.

Dolj: Doua persoane si-au pierdut viata, iar alte trei au fost ranite grav, intr-un accident rutier

Un copil in varsta de 10 ani si un barbat de 46 de ani si-au pierdut viata, iar alte trei persoane au fost grav ranite, in urma unui accident rutier care a avut loc in localitatea doljeana Pielesti,.

Doua persoane si-au pierdut viata intr-un accident rutier produs in judetul Cluj

Accident tragic in judetul Cluj. O femeie a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens unde a lovit un alt autoturism, condus de un tanar de 22 de ani. Ambii soferi si-au pierdut viata in urma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )