Libnet.ro
UNICEF

19:00

Doua persoane au fost ranite n urma unui atac armat la o scoala din Indiana

Hotnews Hotnews,
 Doua persoane au fost ranite n urma unui atac armat la o scoala din Indiana

Doua persoane au fost ranite in urma unui atac armat care a avut loc la o scoala gimnaziala din Indiana. Atacatorul se afla in custodia politiei, relateaza presa americana. continuă pe Hotnews

Atac armat la o scoala din Indiana. Mai multe victime

Doua persoane au fost ranite in urma unui atac armat care a avut loc intr-o scoala din Indiana. Atacatorul a fost prins si se afla in custodia politiei. Unul dintre raniti are 13 ani, iar celalalt.

Tanar de 21 de ani suspectat de agresiune sexuala, audiat de politistii din Capitala; barbatul a fost prins in urma unui apel pe 112

Un tanar de 21 de ani din judetul Ilfov, suspectat de agresiune sexuala si lovire sau alte violente, este audiat, joi seara, la sediul Sectiei 9 Politie Bucuresti. Barbatul a fost prins in urma unui apel pe 112.

Tragedie in Dambovita. O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite in urma unui accident. Mai multe autospeciale SMURD sunt la fata locului

Un accident extrem de grav s-a petrecut vineri dupa-amiaza in Dambovita. O persoana a murit, iar alte patru sunt ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal. Se pare ca evenimentul s-a produs atunci.

Doua persoane au murit dupa ce o duba a patruns pe contrasens si s-a izbit de un autoturism, in judetul Valcea. Alte trei persoane sunt ranite grav

Doua persoane au murit si alte trei sunt grav ranite in urma unui accident rutier produs marti dimineata pe drumul national 67, in judetul Valcea, unde un autoturism si o duba s-au ciocnit.

UPDATE FOTO Doua persoane au murit dupa ce o duba a patruns pe contrasens si s-a izbit de un autoturism, in judetul Valcea. Alte trei persoane sunt ranite grav

Doua persoane au murit si alte trei sunt grav ranite in urma unui accident rutier produs marti dimineata pe drumul national 67, in judetul Valcea, unde un autoturism si o duba s-au ciocnit.

Explozie intr-un restaurant din Toronto. 15 persoane au fost ranite

O explozie s-a produs vineri dimineata intr-un restaurant din Mississauga, o suburbie a orasului canadian Toronto. 15 persoane au fost transportate la spital, trei dintre ele avand rani grave, informeaza.

SUA: impuscaturi intr-o scoala din Indiana. Cel putin doua persoane se afla in stare grava. Suspectul a fost retinut

Un suspect a fost retinut, vineri, dupa ce la scoala Noblesville West din Indiana au fost raportate impuscaturi, anunta foxnews. com. Politia din Indiana a anuntat, pe Twitter, ca doua persoane au fost.

Un roman a murit in urma unui accident feroviar in Italia, soldat cu 2 morti si 14 raniti

Un roman in varsta de 64 de ani a murit miercuri seara in urma unui accident feroviar care a avut loc pe linia ferata Torino - Ivrea, accidentul fiind soldat cu 2 morti si 14 raniti.

Tren deraiat in Italia. Un roman a fost ucis, iar altul ranit

Doua persoane au fost ucise si mai multe altele ranite in deraierea unui tren produsa in noaptea de miercuri spre joi in nordul Italiei, nu departe de Torino, au anuntat mass-media italiene. Trenul a.

Atac armat la o scoala din Statele Unite

Mai multe focuri de arma au fost auzite la o scoala din Noblesville, Statele Unite ale Americii. Potrivit primelor informatii, o persoana ar fi fost ranita. Agresorul ar fi fost retinut de politia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )