Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident teribil in Parcul Tei din Bucuresti. Un copil a fost ranit grav

Antena3 Antena3,
Accident teribil in Parcul Tei din Bucuresti. Un copil a fost ranit grav

Un copil ranit in Parcul Tei din Bucuresti a fost transportat de urgenta la spital, dupa ce si-a fracturat coloana intr-un loc de joaca. Din primele informatii, fetita a cazut, dupa ce o chinga s-. continuă pe Antena3

Incident ingrozitor in Parcul Tei: Un copil si-a fisurat coloana la locurile de joaca (FOTO)

Imagini dramatice din Parcul Tei din Sectorul 2! Un copil si-a fisurat coloana dupa ce s-a lovit in lcourile de joaca. Medicii SMURD au intervenit pentru a prelua copilul si a il transporta la spital.

FOTO. O fetita si-a fracturat coloana intr-un loc de joaca din Parcul Tei

O fetita si-a fracturat coloana intr-un loc de joaca din Parcul Tei, in sectorul 2 din Bucuresti.

Doi turisti din Bucuresti, blocati pe un traseu din Muntii Bucegi

Doi turisti din Bucuresti au fost recuperati, duminica seara, de jandarmii montani de pe un traseu din Muntii Bucegi, deoarece au fost surprinsi de lasarea intunericului fara a avea asupra lor nicio.

Ce face un profesor din Bucuresti pentru a-si cunoaste bine elevii: Lucrez intr-o scoala de stat. Am 32 de copii in clasa. Mi-am dat seama ca...

Un profesor din Bucuresti stie ca un joc este cel mai potrivit pentru a aduce zambetul pe fata unui copil. Jocul Cups ii atrage pe copii. Acestia isi dezvolta indemanarea si.

Un refugiat sirian a fost admis la Conservatorul din Bucuresti

Un refugiat sirian venit in Romania in 2013 a fost admis la Conservatorul din Bucuresti, indeplinindu-si astfel cel mai mare vis al sau. Mohamad Zatari vrea sa atraga totodata atentia.

Fenomen spectaculos vizibil din Bucuresti. Ce au vazut oamenii pe cer in aceasta dimineata - VIDEO

Fenomen spectaculos vizibil din Bucuresti. Ce au vazut oamenii pe cer in aceasta dimineata - VIDEO .

Bataie pe o strada din Bucuresti! Politisti si jandarmi filmati in timp ce calca in picioare un sofer baut. Imagini de la fata locului

Bataie cu politisti in trafic pe strazile din Bucuresti! O masina cu numere de Anglia nu a oprit la semnalele politistilor, iar agentii au reusit sa o opreasca abia pe Bulevardul Bucurestii.

Eroii zilei. Instructorii unui studio de dans din Bucuresti vor sa-i invete pe copiii saraci sa danseze

E usor sa faci bine, mai ales in pasi de dans. Instructorii unui studio de dans din Bucuresti vor sa-i invete pe copiii saraci balet, dans modern, street dance, dans sportiv, fitdance, dar si cursuri.

ACCIDENT TERIBIL cu cel putin 35 victime, dupa ce un autocar s-a ciocnit de un camion in Satu Mare: S-a solicitat elicopterul SMURD

Accident grav soldat cu 35 de victime, scrie presa locala din Satu Mare. Circa 35 de persoane au fost ranite in urma unui accident de circulatie petrecut luni dupa-masa pe DN 19, intre localitatile.

Accident teribil langa Viena: 5 romani ar fi decedat, iar alti 2 sunt in stare grava (FOTO)

UPDATE: Potrivit primelor informatii transmise de la fata locului de reporteriiKronen Zeitung, microbuzul s-ar fi lovit initial de parapetii de pe marginea soselei, de unde ar fi fost proiectat in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )