Libnet.ro
UNICEF

10:30

Accident in Vaslui: Copil de trei ani, in stare GRAVA la spital dupa ce a cazut intr-o fosa septica

România Liberă România Liberă,
Accident in Vaslui: Copil de trei ani, in stare GRAVA la spital dupa ce a cazut intr-o fosa septica

Un baietel de trei ani, din localitatea vasluiana Maraseni, a ajuns in stare grava la spital, joi seara, dupa ce a cazut in fosa septica adanca de aproximativ trei metri. continuă pe România Liberă

Vaslui: Un copil in varsta de trei ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a cazut in fosa septica din curtea casei

Un baietel de trei ani, din localitatea vasluiana Maraseni, a ajuns in stare grava la spital, joi seara, dupa ce, a cazut in fosa septica adanca de aproximativ trei metri, in timp ce se juca, informeaza.

Un baietel de 3 ani a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a cazut intr-o fosa septica

Un baietel de trei ani, din localitatea vasluiana Maraseni, a ajuns in stare grava la spital, joi seara, dupa ce a cazut in fosa septica din curtea locuintei. Copilul se juca in curtea locuintei.

Barbat in stare grava, dupa ce si-a sectionat penisul cu un cutit

Un barbat in varsta de 57 de ani, din Targoviste, a ajuns in stare grava la spital, dupa ce si-a taiat penisul cu un cutit. Barbatul sufera de mai multe boli. El a fost gasit plin de sange de catre o vecina care mai venea pe el sa ii aduca alimente.

La trei ani dupa ce l-au lasat intr-o balta de sange pe un bistritean si pe fiica sa de doar doi ani, cinci indivizi au fost retinuti

De trei ani au avut nevoie politistii bistriteni pentru a prinde cinci indivizi, care in anul 2012 l-au lasat intr-o balta de sange pe un barbat de 33 de ani din Nuseni si pe fiica sa de numai doi ani. Cei 5 au fost retinuti pentru 24 de ore.

Irina Socol, condamnata la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala: Decizia nu este definitiva

Irina Socol a fost condamnata la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala, informeaza B1 TV. Decizia a fost luata de Tribunalul Bucuresti, insa nu este definitiva. Fondatoarea.

Fostul presedinte Siveco, Irina Socol, condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare

Fostul presedinte Siveco Romania, Irina Socol, a fost condamnata joi, de Tribunalul Bucuresti, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzata de evaziune fiscala in.

Fostul presedinte Siveco Romania, Irina Socol, condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare

Fostul presedinte Siveco Romania, Irina Socol, a fost condamnata joi, de Tribunalul Bucuresti, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzata de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice.

Irina Socol, condamnata la trei ani si sase luni cu executare

Presedinta SIVECO Romania, Irina Socol, a fost condamnata joi la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala, a decis Tribunalul Bucuresti, potrivit Agerpres.

Proprietara SIVECO, condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare

Proprietara SIVECO, Irina Socol, a fost condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice.

Proprietara SIVECO, condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare

Proprietara SIVECO, Irina Socol, a fost condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )