Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un baietel de 3 ani a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a cazut intr-o fosa septica

Antena3 Antena3,
Un baietel de 3 ani a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a cazut intr-o fosa septica

Un baietel de trei ani, din localitatea vasluiana Maraseni, a ajuns in stare grava la spital, joi seara, dupa ce a cazut in fosa septica din curtea locuintei. Copilul se juca in curtea locuintei. continuă pe Antena3

Accident in Vaslui: Copil de trei ani, in stare GRAVA la spital dupa ce a cazut intr-o fosa septica

Un baietel de trei ani, din localitatea vasluiana Maraseni, a ajuns in stare grava la spital, joi seara, dupa ce a cazut in fosa septica adanca de aproximativ trei metri.

Vaslui: Un copil in varsta de trei ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a cazut in fosa septica din curtea casei

Un baietel de trei ani, din localitatea vasluiana Maraseni, a ajuns in stare grava la spital, joi seara, dupa ce, a cazut in fosa septica adanca de aproximativ trei metri, in timp ce se juca, informeaza.

Barbat in stare grava, dupa ce si-a sectionat penisul cu un cutit

Un barbat in varsta de 57 de ani, din Targoviste, a ajuns in stare grava la spital, dupa ce si-a taiat penisul cu un cutit. Barbatul sufera de mai multe boli. El a fost gasit plin de sange de catre o vecina care mai venea pe el sa ii aduca alimente.

Un autocar plin cu elevi s-a RASTURNAT in Belgia. Soferul a murit si un elev este in stare grava

Un sofer nord-irlandez a murit, iar alte sapte persoane au fost ranite - patru copii si trei adulti, dupa ce autocarul - la bordul caruia se aflau 34 de elevi de la o scoala din Essex, in Marea Britanie, si sase adulti - s-a rasturnat duminica pe o autostrada, in Belgia.

A murit la spital, dupa ce politistii l-au arestat cu brutalitate (VIDEO)

Un barbat din Aruba, in varsta de 42 de ani, a decedat intr-un spital din Olanda, dupa ce anterior fusese arestar de politistii din Haga, relateaza presa locala, care citeaza martori. Conform acestora, Mitch.

Si-a sectionat organul genital. Un barbat a fost transportat la spital dupa ce s-a automutilat

Un barbat din municipiul Targoviste a fost transportat de urgenta la spital, marti seara, dupa ce s-a automutilat, taindu-se in zona organelor genitale, gestul sau fiind provocat, cel mai probabil, de o.

Primarul Romei s-a internat in spital dupa ce i s-a cerut demisia

Primarul Romei, Ignazio Marino foto), care este supus presiunilor pentru a demisiona, a fost spitalizat la spitalul Policlinico Gemelli din capitala italiana, dupa ce s-a simtit rau in noaptea de luni spre marti, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )