Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accidentul lui Michael Schumacher: Un apropiat al lui fostului pilot spune ca starea acestuia s-a ameliorat usor

Hotnews Hotnews,
 Accidentul lui Michael Schumacher: Un apropiat al lui fostului pilot spune ca starea acestuia s-a ameliorat usor

Starea de sanatate a pilotului german Michael Schumacher s-a ameliorat usor, a anuntat, luni, un apropiat al septuplului campion mondial al Formula 1, citeaza Mediafax. Potrivit medicilor de la spitalul din Grenoble, starea lui Schumacher arata usoare semne de imbunatatire, a precizat acest apropiat pentru agentia Sid, adaugand ca totusi starea pilotului este critica. continuă pe Hotnews

Clipul care a marcat o lume intreaga. Iata accidentul lui Michael Schumacher

Accidentul pe care Michael Schumacher l-a avut la schi a fost filmat de camera pe care fostul pilot de Formula 1 a avut-o pe casca. Camera a fost data autoritatilor franceze pentru a le fi de folos in ancheta. Pe.

10 intrebari despre accidentul lui Michael Schumacher

Michael Schumacher se afla de opt zile in coma indusa, iar starea sa a suferit mici imbunatatiri vineri, insa este in continuare critica, insa stabila. Majoritatea reporterilor si fanilor au plecat de la Spitalul din Grenoble, iar miercuri se va anunta rezultatul oficial al anchetei. Iata pana atunci raspunsurile la zece intrebari despre groaznicul accident suferit de Schumi.

Accidentul suferit de Michael Schumacher, subiect de ancheta a politiei franceze

Accidentul lui Michael Schumacher a devenit subiect de ancheta. Astfel, managerul fostului pilot va fi audiat in zilele urmatoare, alaturi de prietenii cu care fostul campion mondial se afla pe partie. Anchetatorii.

Anchetatorii francezi examineaza o camera fixata pe casca de schi a lui Michael Schumacher

Anchetatorii francezi au obtinut inregistrarile de pe camera fixata pe casca de schi a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher, urmand sa le examineze pentru a afla in ce circumstante a avut loc accidentul.

Mesajul familiei lui Michael Schumacher: Este un luptator si nu va ceda

Familia fostului pilot de Formula 1, Michael Schumacher, a postat, joi, pe site-ul oficial al campionului, un mesaj de multumire tuturor persoanelor care si-au exprimat sustinerea si solidaritatea fata de german, dupa accidentul de schi, informeaza BBC.

Mesaj emotionant de la un fost mare rival al lui Michael Schumacher: Trebuie sa lupti asa cum o faceam noi pe pista

Fostul pilot de Formula 1 Mika Hakkinen i-a adresat o scrisoare deschisa germanului Michael Schumacher, in care a notat ca accidentul suferit de acesta este doar o noua provocare si ca fostul campion trebuie acum sa lupte asa cum o facea atunci cand concura.

Michael Schumacher este in continuare in stare CRITICA

Starea fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher este in continuare critica, dar stabila, a declarat, sambata, atasatul de presa al germanului, Sabine Kehm, care a precizat ca pana luni nu este.

Medicii spitalului din Grenoble: Starea lui Michael Schumacher este stabila, dar in continuare critica

Medicii spitalului din Grenoble acolo unde este internat Michael Schumacher, dupa accidentul de schi pe care l-a suferit) au precizat, luni, ca starea de sanatate a fostului campion din Formula 1 este stabila, dar in continuare critica, conform AFP.

Michael Schumacher implineste 45 de ani. Fostul pilot se afla in coma.

Michael Schumacher implineste vineri 45 de ani. Echipa a anuntat ca va organiza o manifestatie in tacere si cu respect pentru fostul pilot, la spitalul din Grenoble unde este internat germanu, potrivit B1TVl. In aceste zile dificile si cu ocazia zilei sale de nastere, cluburile vor sa isi arate sustinerea fata de Michael Schumacher, organizand maine o manifestatie in tacere si cu respect, in culoarea rosie, la Centrul Medical Universitar din Grenoble, se a anuntat .

Michael Schumacher implineste 45 de ani. Fostul pilot se afla in coma (VIDEO).

Michael Schumacher implineste vineri 45 de ani. Echipa a anuntat ca va organiza o manifestatie in tacere si cu respect pentru fostul pilot, la spitalul din Grenoble unde este internat germanu, potrivit B1TV. In aceste zile dificile si cu ocazia zilei sale de nastere, cluburile vor sa isi arate sustinerea fata de Michael Schumacher, organizand maine o manifestatie in tacere si cu respect, in culoarea rosie, la Centrul Medical Universitar din Grenoble, se a anuntat pe .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )