Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accidentul suferit de Michael Schumacher, subiect de ancheta a politiei franceze

B1 B1,
Accidentul suferit de Michael Schumacher, subiect de ancheta a politiei franceze

Accidentul lui Michael Schumacher a devenit subiect de ancheta. Astfel, managerul fostului pilot va fi audiat in zilele urmatoare, alaturi de prietenii cu care fostul campion mondial se afla pe partie. Anchetatorii. continuă pe B1

Noi informatii despre accidentul lui Michael Schumacher: Fostul pilot a ajutat-o pe fiica unui prieten, inainte de cazatura

Cotidianul Bild noteaza, joi, ca fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a ajutat-o pe fiica unui prieten, cazuta intr-o zona dintre doua partii, inainte de accidentul de duminica, in care a fost ranit grav, relateaza presa franceza, citata de Mediafax. Potrivit sursei citate, chiar inainte de a cadea, Schumacher ar fi ajutat-o pe fiica unui prieten si a iesit in acest scop de pe traseul marcat. Echipa a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca va organiza, vineri, cand Michael Schumacher va implini 45 de ani, o manifestatie in tacere si cu respect pentru fostul pilot, la spitalul din Grenoble in care este internat fostul pilot.

VIDEO Imagini de la locul accidentului suferit de Michael Schumacher - Casca fostului pilot s-ar fi spart in momentul impactului

Presa germana a oferit mai multe detalii in legatura cu accidentul de schi suferit de Michael Schumacher. Fostul pilot a cazut cu partea dreapta a capului de o piatra, iar casca s-ar fi spart in momentul impactului. Medicii de la spitalul din Grenoble unde este internat Schumi) au vorbit despre faptul ca germanul ar fi murit daca nu ar fi purtat casca. Noi informatii despre starea de sanatate a lui Michael vor fi furnizate la ora 13, intr-o conferinta de presa.

Merkel a fost socata cand a aflat de accidentul lui Michael Schumacher

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a fost` socata in urma aflarii stirii ca fostul campion de Formula 1, Michael Schumacher, a suferit un grav accident de schi.

Merkel a fost complet bulversata de stirea accidentului suferit Michael Schumacher

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a fost`complet bulversata in urma aflarii stirii ca fostul campion de Formula 1, Michael Schumacher, a suferit un grav accident de schi.

Povestea din spatele accidentului suferit de Michael Schumacher la schi: Fostul pilot s-a lovit de bolovani ascunsi in zapada, fiind proiectat intr-un loc cu stanci

Jurnalistii au descoperit cauza exacta a tragicului accident suferit de Michael Schumacher la schi. Fotografiile arata patru stanci iesite din zapada si locul patat de sange unde fostul campion Formula 1 a.

Atasatul de presa al lui Michael Schumacher: Fostul pilot nu schia cu viteza. A fost o inlantuire de circumstante nefericite

Accidentul la schi suferit de Michael Schumacher a fost cauzat de o inlantuire de circumstante nefericite si nu de viteza excesiva a fostului pilot german, a declarat, marti, atasatul de presa Sabine Kehm la Grenoble. Casca lui s-a spart. Dar asta nu inseamna ca Michael schia cu viteza. S-a lovit de o piatra la un viraj. A fost o inlantuire de circumstante nefericite. El a facut o manevra normala pentru un viraj, a declarat Sabine Kehm, care a precizat ca accidentul s-ar fi putut produce si la 10 km/h.

Vineri, Michael Schumacher implineste 45 de ani. Apar noi ipoteze in cazul accidentului.

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a ajutat-o pe fiica unui prieten, inainte de accidentul de duminica, in care a fost ranit grav, relateaza presa franceza. Chiar inainte de a cadea, Schumacher ar fi ajutat-o pe fiica unui prieten si a iesit in acest scop de pe traseul marcat. Schiurile lui Michael Schumacher s-au lovit de o piatra, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE. Starea lui Schumacher este stabila Germanul s-a dezechilibrat si a cazut, lovindu-se cu partea dreapta a capului .

Merkel si milioane de germani ii tin pumnii lui Michael Schumacher, care a fost operat din nou

Cancelarul Angela Merkel, prin purtatorul sau de cuvant Steffen Seibert, a transmis ca guvernul german a trait acelasi soc ca si milioane de german, la aflarea vestii referitoare la accidentul lui Schumacher. Speram, impreuna cu Michael Schumacher si familia sa, ca el va supravietui ranilor sale si se va insanatosi, a transmis Merkel. Luni, medicii din Grenoble l-au operat pentru a doua oara pe sportivul ranit la schi.

Mesajul postat pe internet de familia lui Michael Schumacher. Este un luptator si nu se va da batut!

Familia lui Michael Schumacher le transmite un mesaj fanilor care sunt alaturi de el in aceste momente dificile. Va multumim pentru sustinere. Dupa accidentul de schi al lui Michael, am vrea sa multumim.

Cum functioneaza coma indusa in cazul lui Michael Schumacher

Pilotul german de Formula 1, Michael Schumacher, a suferit un traumatism cranian sever intr-un accident de schi, ajungand la spital in coma. Pentru a ajuta vindecarea, doctorii il mentin pe Schumacher intr-o coma indusa medical, scazandu-i si temperatura corpului. insa, de ce s-a ales aceasta solutie si cum ajuta coma indusa medical la vindecarea ranilor craniene?.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )