Libnet.ro
UNICEF

14:15

Aceasta este cea mai simpla dieta din lume

Adevărul Adevărul,
Aceasta este cea mai simpla dieta din lume

Cu totii vrem sa dam cateva kilograme jos, insa nu stim exact cum sa o facem pentru a nu ajunge sa ne ingrasam la loc. continuă pe Adevărul

Aceasta este cea mai iNALTA cladire din Europa, incepand de luni! INCREDIBIL ce metropola o gazduieste (FOTO, VIDEO)

Are 467 de metri si a necesitat sase ani de constructie. Noua cea mai inalta cladire din Europa este un Lakhta Center, un zgarie-nor din Sankt Petersburg, inscris de luni in registrul imobiliar rusesc, anunta .

Cea mai inalta statuie din lume a fost inaugurata in India VIDEO

Autoritatile din India au inaugurat miercuri, pe fondul unor masuri sporite de securitate, cea mai inalta statuie din lume, un monument ce are insa conotatii politice si care a fost ridicat in statul Gujarat din vestul tarii, de unde este originar premierul nationalist hindus Narendra Modi, noteaza AFP.

Cea mai veche ciocolata din lume e mai batrana decat Iisus

Primii arbori de cacao au inceput sa fie cultivati in urma cu 3. 600 de ani, conform cercetatorilor. Primul arbore de cacao domesticit a fost asa-numitul Criollo. Compania de ciocolata Mars.

Clasamentul ATP: Marius Copil urca pe locul 60, cea mai buna clasare din cariera/ Rafael Nadal, lider n continuare

Marius Copil a reusit cea mai buna performanta din cariera, s-a confruntat cu Roger Federer in finala turneului de casa al elvetianului si, chiar daca a pierdut, a facut un salt impresionant de 33 de pozitii, urcand pana pe locul 60 cea mai buna clasare din cariera). Rafael Nadal se pozitioneaza in continuare pe prima treaptaa clasamentului ATP, insa Novak Djokovic ii sufla in ceafa, aflandu-se la doar 215 puncte in urma sa. Sarbul poate reveni pe primul loc in lume cu ocazia Masters-ului de la Paris.

Seful INFP: Este cel mai mare cutremur din acest an. Nu mai asteptam replici

Cutremurul care s-a produs duminica dimineata cu magnitudinea de 5,8 pe scara Richter face parte din activitatea seismica normala a zonei Vrancea si nu asteptam replici, a declarat, duminica dimineata, pentru Agerpres, Constantin Ionescu, directorul general al Institutului National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP). El a precizat ca acesta este cel mai mare seism din 2018.

Seful INFP: Este cel mai mare cutremur din acest an

Cutremurul care s-a produs duminica dimineata cu magnitudinea de 5,8 pe scara Richter face parte din activitatea seismica normala a zonei Vrancea si nu asteptam replici, a declarat, duminica dimineata, pentru Agerpres, Constantin Ionescu, directorul general al Institutului National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP). El a precizat ca acesta este cel mai mare seism din 2018.

IBM, aproape de cea mai mare achizitie din istoria sa: Va prelua producatorul de soft open source Red Hat cu aproximativ 34 miliarde de dolari

IBM si Red Hat, lider mondial in furnizarea de software cloud open source, au anuntat duminica faptul ca au ajuns la un acord definitiv conform caruia IBM va achizitiona toate actiunile Red Hat pentru 190 dolari pe actiune in numerar, reprezentand aproximativ 34 miliarde de dolari. Aceasta este de departe cea mai mare achizitie a gigantului american IBM, scrie Reuters.

Selena Gomez nu mai este cea mai urmarita persoana de pe Instagram! Cine i-a luat locul?

Selena Gomez detine titlul de cea mai urmarita persoana pe Instagram de ani buni, insa se pare ca si-a pierdut suveranitatea in reteaua de socializare ieri dimineata. Cantareata a fost detronata de Cristiano Ronaldo.

A fost finalizata cea mai inalta cladire din Europa. Are aproape 100 de metri peste Empire State Bulding

Un zgarie-nori inalt de aproape jumatate de kilometru a fost finalizat in orasul St. Petersburg din Rusia, la sase ani de la inceperea constructiei. E cea mai inalta cladire nu doar din Rusia, ci din intreaga Europa.

FOTO VIDEO Cea mai simpla solutie pentru a transforma o banala jucarie. Cum sa tunezi ieftin si rapid masinuta sau bicicleta celui mic

Exista o multitudine de solutii ingenioase, ieftine, rapide si la indemana prin care va puteti face copiii fericiti. Specialistii au observat ca micutii se bucura mai mult de lucrurile simple decat am crede noi. Astazi va propunem o solutie la indemana pentru a tuna o masinuta cu ajutorul unei benzi de led-uri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )