Libnet.ro
UNICEF

01:05

Selena Gomez nu mai este cea mai urmarita persoana de pe Instagram! Cine i-a luat locul?

ADPM ADPM,
Selena Gomez nu mai este cea mai urmarita persoana de pe Instagram! Cine i-a luat locul?

Selena Gomez detine titlul de cea mai urmarita persoana pe Instagram de ani buni, insa se pare ca si-a pierdut suveranitatea in reteaua de socializare ieri dimineata. Cantareata a fost detronata de Cristiano Ronaldo. continuă pe ADPM

Selena Gomez, detronata in topul celor mai urmarite persoane pe Instagram. Cine e celebritatea care i-a luat locul, avand peste 144 de milioane de fani

Actrita si cantareata Selena Gomez 26 de ani) a fost detronata in topul celor mai urmarite persoane din lume pe Instagram.

Aceasta este cea mai iNALTA cladire din Europa, incepand de luni! INCREDIBIL ce metropola o gazduieste (FOTO, VIDEO)

Are 467 de metri si a necesitat sase ani de constructie. Noua cea mai inalta cladire din Europa este un Lakhta Center, un zgarie-nor din Sankt Petersburg, inscris de luni in registrul imobiliar rusesc, anunta .

Care este cea mai buna ora pentru baut cafeaua. Dimineata, pe graba, nu te ajuta!

Cafeaua este mai eficace doar la anumite ore din zi. Cel bun bun moment al zilei in care sa-ti bei cafeaua este intre 9:30 si 11:30 dimineata. in acest interval orar, nivelul de cortizon din sange incepe.

Academia Romna NU mai este cel mai nalt for de consacrare stiintifica si culturala!

Daca comparam indicele Hirsch al celor 165 de academicieni cu indicele directorilor de proiecte de cercetare de tip PCE, adica cele mai titrate proiecte romanesti, Academia Romana nu iese deloc bine. inaltul for stiintific al tarii tinde sa devina o forma fara fond datorita infiltrarii printre membri a multor cercetatori pe care rezultatele stiintifice nu ii recomanda, in vadit contrast cu membrii de valoare stiintifica incontestabila.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )