Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cea mai veche ciocolata din lume e mai batrana decat Iisus

Playtech Playtech,
Cea mai veche ciocolata din lume e mai batrana decat Iisus

Primii arbori de cacao au inceput sa fie cultivati in urma cu 3. 600 de ani, conform cercetatorilor. Primul arbore de cacao domesticit a fost asa-numitul Criollo. Compania de ciocolata Mars. continuă pe Playtech

UPDATE O ziarista din Franta despre felul cum e promovata Romnia nainte de preluarea presedintiei UE: Cea mai proasta vizita din viata mea

Am fost invitata sa ma intalnesc cu oficialitati si oameni relevanti, dar am fost pusa sa stau sub un arbore de Ginkgo Biloba ca sa iau energie pozitiva, povesteste ziarista franceza Irene Costelian despre o vizita in Moldova, organizata de autoritatile de la Bucuresti pentru jurnalisti straini, inaintea preluarii presedintiei UE de catre Romania. intr-un articol publicat de Vice Romania, Costelian descrie cea mai proasta vizita din viata mea, in care ghida ii intreba pe ziaristi daca stiu ce e Sfanta Treime, iar un enolog ii indemna sa nu scuipe vinul la o degustare, ci sa il bea, ca altfel ar fi pacat. UPDATE Citeste precizarile facute de Ministerul Turismului, la solicitarea HotNews. ro, despre vizitele jurnalistilor straini.

in Yemen ar putea avea loc cea mai grava foamete din istoria recenta, avertizeaza ONU

Yemenul se indreapta spre ceea ce ar putea fi cea mai grava foamete din istoria recenta, conform lui Mark Lowcock, secretarul general adjunct pentru probleme umanitare al ONU, scrie The Guardian.

Bitdefender a dezvoltat un decriptor pentru GandCrab, cel mai raspndit ransomware din lume

Bitdefender, cu sprijinul Europol, Politiei Romane si altor institutii de aplicare a legii, precum FBI, a dezvoltat un utilitar gratuit pentru recuperarea datelor blocate, destinat victimelor celei mai recente versiuni a clasei de ransomware GandCrab. Acesta a infectat pana acum jumatate de milion de victime, iar kiturile de decriptare pentru versiunile anterioare au fost descarcate de 114. 000 de utilizatori, care nu au mai platit astfel zeci de milioane de euro atacatorilor.

Ora de iarna 2018: 28 octombrie va fi cea mai lunga zi din an. Cum ne afecteaza schimbarea si ce-ar trebui sa facem

Ora de iarna 2018. in acest an, trecerea la ora de iarna se va face in ultimul weekend din octombrie, mai exact in noaptea dintre 27 si 28 octombrie. Astfel, ora 04. 00 a diminetii de duminica va deveni ora 03. Duminica, 28 octombrie, va fi cea mai lunga zi din an, cu 25 de ore.

Meghan Markle a purtat cea mai spectaculoasa rochie din turneul regal si a sustinut primul discurs VIDEO

Meghan Markle a purtat o rochie de gala spectaculoasa in penultima zi a turneului regal din Australia, criticii de moda fiind de parere ca a fost si cea mai reusita aparitiei a Ducesei de Sussex din ultimele zile. De asemenea, fosta actrita a sustinut si primul discurs din turneu, sub privirile incantate ale sotului ei, Printul Harry.

15 lucruri pe care nu le-ai stiut despre vulcani. Zonele cu vulcani activi au cel mai fertil sol din lume

Cine-ar fi crezut ca zonele din jurul vulcanilor activi au cel mai fertil sol din lume, tocmai datorita invecinarii cu vulcanii si a proprietatilor aduse solului de lava? Cea mai puternica eruptie a unui vulcan vazuta de om a ucis 70. 000 de oameni.

Lovitura grea pentru Revolut in Romania: cea mai mare banca din piata va aplica comisioane la portarea banilor

Banca Transilvania a anuntat in aceasta saptamana actualizarea conditiilor generale de afaceri prin definirea unui nou tip de tranzactie cu cardul, cea cu scopul de transfer de bani, prin care loveste direct in Fintech-uri precum Revolut sau Orange.

Cea mai bine platita actrita din lume. Suma COLOSALA pe care o primeste

Sofia Vergara obtine cei mai multi bani din rolurile pe care le interpreteaza, potrivit topului realizat de Forbes. Acesta este al saptelea an in care actrita obtine locul intai, datorita sumei fabuloase de.

Western Digital a lansat hard disk-ul cu cea mai mare capacitate din toate timpurile

Este putin probabil sa ai nevoie de atat de mult spatiu liber, dar cei de la Western Digital au anuntat de curand cel mai mare hard disk din lume, din perspectiva capacitatii de stocare. Cei.

A fost cea mai calda zi de 28 octombrie din ultimii 60 de ani

Temperaturile au urcat pana la 29 de grade, la fel ca in mijlocul verii. Romanii s-au bucurat de soarele generos in parcuri, la terase sau chiar la mare. Cea mai lunga duminica a anului a fostcea mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )