Libnet.ro
UNICEF

06:16

FOTO VIDEO Cea mai simpla solutie pentru a transforma o banala jucarie. Cum sa tunezi ieftin si rapid masinuta sau bicicleta celui mic

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cea mai simpla solutie pentru a transforma o banala jucarie. Cum sa tunezi ieftin si rapid masinuta sau bicicleta celui mic

Exista o multitudine de solutii ingenioase, ieftine, rapide si la indemana prin care va puteti face copiii fericiti. Specialistii au observat ca micutii se bucura mai mult de lucrurile simple decat am crede noi. Astazi va propunem o solutie la indemana pentru a tuna o masinuta cu ajutorul unei benzi de led-uri. continuă pe Adevărul

Aceasta este cea mai simpla dieta din lume

Cu totii vrem sa dam cateva kilograme jos, insa nu stim exact cum sa o facem pentru a nu ajunge sa ne ingrasam la loc.

Care este cea mai buna ora pentru baut cafeaua. Dimineata, pe graba, nu te ajuta!

Cafeaua este mai eficace doar la anumite ore din zi. Cel bun bun moment al zilei in care sa-ti bei cafeaua este intre 9:30 si 11:30 dimineata. in acest interval orar, nivelul de cortizon din sange incepe.

VIDEO Cea mai nalta statuie a lumii a fost inaugurata astazi n India

Cea mai inalta statuie din lume a fost inaugurata astazi in India. Statuia de aproape 600 de picioare 182 metri) il infatiseaza pe Sardar Vallabhbhai Patel, lider al erei independentei, care a devenit prim-ministru de interne al Indiei, informeaza AOL.

Spectacol Gasca Zurli la Sala Polivalenta. Puterea cornetelor, cea mai noua productie pentru copii

Pe 29 octombrie 2018, Gasca Zurli aduce Zambetul Zurli la Calarasi. Spectacolul Puterea Cornetelor incepe la ora 19. 00, la Sala Polivalenta si este cea mai noua productie marca Zurli.

Peste 25.000 de euro pentru arhitectul care ofera cea mai buna solutie de renovare a unui turn de apa vechi de peste 100 de ani

Consiliul Local Timisoara a aprobat astazi lansarea unui concurs de solutii pentru reabilitarea turnului de apa din Iosefin in vederea includerii lui in circuitul turistic. Arhitectul clasat pe primul loc primeste un premiu de peste 100 de mii de lei.

Aceasta este cea mai iNALTA cladire din Europa, incepand de luni! INCREDIBIL ce metropola o gazduieste (FOTO, VIDEO)

Are 467 de metri si a necesitat sase ani de constructie. Noua cea mai inalta cladire din Europa este un Lakhta Center, un zgarie-nor din Sankt Petersburg, inscris de luni in registrul imobiliar rusesc, anunta .

Cresc salariile pentru peste 13.000 de angajati ai Postei Romane. Cea mai mare majorare din ultimii 10 ani

Salariile a 13. 261 de angajati ai Postei Romane, dintre care 89% personal operational, vor primi in plus la salariu o suma medie de 337 de lei, incepand cu 1 noiembrie, ceea ce reprezinta o crestere cu 15%, cea mai mare corectie salariala din ultimii 10 ani. Ministerul Comunicatiilor sustine ca este o solutie la deficitul de personal si faptul ca la concursurile la care nu se prezinta nimeni.

DELIR! Cea mai sexy prezentatoare METEO s-a pozat in dormitor. E cald deodata! (FOTO)

Are 24 de ani, e considerata cea mai sexy prezentatoare meteo si are peste 3,5 milioane de urmaritori pe retelele de socializare. Sol Perez, prezentatoarea meteo de la televiziune nationala TyC Sports din.

Cea mai inalta statuie din lume a fost inaugurata in India VIDEO

Autoritatile din India au inaugurat miercuri, pe fondul unor masuri sporite de securitate, cea mai inalta statuie din lume, un monument ce are insa conotatii politice si care a fost ridicat in statul Gujarat din vestul tarii, de unde este originar premierul nationalist hindus Narendra Modi, noteaza AFP.

IBM, aproape de cea mai mare achizitie din istoria sa: Va prelua producatorul de soft open source Red Hat cu aproximativ 34 miliarde de dolari

IBM si Red Hat, lider mondial in furnizarea de software cloud open source, au anuntat duminica faptul ca au ajuns la un acord definitiv conform caruia IBM va achizitiona toate actiunile Red Hat pentru 190 dolari pe actiune in numerar, reprezentand aproximativ 34 miliarde de dolari. Aceasta este de departe cea mai mare achizitie a gigantului american IBM, scrie Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )