Libnet.ro
UNICEF

10:15

Acesta este cel mai mare obiect pirotehnic din lume. A intrat in Cartea Recordurilor - VIDEO

Antena3 Antena3,
Acesta este cel mai mare obiect pirotehnic din lume. A intrat in Cartea Recordurilor - VIDEO

Un obiect pirotehnic urias a fost detonat in statul american Colorado, stabilind un nou record Guiness, informeaza BBC. continuă pe Antena3

Ninsori ca pe vremuri, in Romania. Unde este cel mai mare strat de zapada, de aproape 150 centimetri

Cel mai mare strat de zapada din tara masurat la o statie meteo este de 141 de centimetri, la Balea Lac, la peste 2. 000 de metri altitudine in muntii Fagaras, potrivit meteorologilor sibieni.

Recordul lui Roger Federer, in mare pericol - Stim cine este cel mai bun jucator din istorie

Srdjan Djokovic tatal lui Nole) si-a facut un obicei din a iesi, la o anumita perioada de timp, cu declaratii care sa inflameze intr-o oarecare masura lumea tenisului. A recidivat, iar de aceasta data ne-a informat ca recordul lui Roger Federer are mari sanse sa fie egalat la finalul sezonului in curs. in plus, acesta stie cu siguranta cine este cel mai bun jucator din istorie.

Daniel Mischie, CEO City Grill: Cel mai mare competitor pentru noi este statul, nu este colegul de breasla

Atragerea si retinerea angajatilor erau proceduri mult mai simple in urma cu cativa ani pe piata HORECA, cand competitia era mai redusa, iar raportul dintre angajatii din sectorul privat versus cel public s-a schimbat, iar statul a devenit cel mai mare.

Scurtmetraj senzational publicat de SUA, in prag de Defender Europe 20. Ce contributie va avea Romania la cel mai mare exercitiu multinational al Aliantei din ultimul sfert de secol (VIDEO)

Defender Europe 20 este pe care sa inceapa, iar soldatii statelor aliate se pregatesc sa puna in scena cel mai mare exercitiu militar multinational al Aliantei din ultimii 25 de ani. Acestea fiind.

Gabriela Firea il face praf pe Ludovic Orban: Este cel mai incompetent dintre incompetenti

Gabriela Firea il ataca dur pe Ludovic Orban si sustine ca premierul este cel mai incompetent dintre incompetenti. Primarul General spune ca ce distruge PNL repara PSD.

SEFUL ADR: Interoperabilitatea este cea mai mare problema a Romaniei la nivelul serviciilor publice electronice

Cea mai mare problema pe care o are Romania la nivelul serviciilor publice electronice este interoperabilitatea, a afirmat, luni, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei ADR), Sabin Sarmas, intr-o conferinta de specialitate.

FBI: China este cea mai mare amenintare la adresa Statelor Unite

FBI a identificat China ca fiind cea mai mare amenintare la adresa Statelor Unite, iar directorul agentiei, Christopher Wray, a afirmat ca Beijingul incearca sa fure tehnologie prin toate mjloacele necesare.

Costel Alexe spune ca va discuta cu Garda de Mediu despre controale pe santiere: Poluarea in orase este mult mai mare la inceputul primaverii

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat, duminica, la Iasi, ca va avea discutii cu reprezentantii Garzii de Mediu pentru un control tematic pe santiere. Potrivit lui Alexe, aproape jumatate din poluarea cauzata de particula PM10 ar putea si eliminata prin salubrizare, transmite Mediafax.

3.000.000 DE EURO PE LUNA Neymar, cel mai bine platit fotbalist francez

Primele cinci campionate ale Europei din punct de vedere ale contractelor sunt Anglia, Spania, Italia, Germania si Franta. in Hexagon exista o prapastie intre salariile platite de PSg si de cele oferite de restul echipelor. Brazilianul Neymar, component al echipei Paris Saint-Germain, este cel mai bine platit jucator din Ligue 1, el avand un salariu lunar brut de 3,06 milioane de euro.

INTERVIU Cum a ajuns Romania sa declare epidemie de gripa in anul in care s-au vaccinat cei mai multi romani din ultimii 10 ani

Numarul romanilor care s-au vaccinat anul acesta impotriva gripei este cel mai mare din ultimii 10 ani dupa pandemia din 2009). Cu toate acestea, abia s-a apropiat de jumatate din numarul celor care ar trebui sa se vaccineze anual, explica, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Gindrovel Dumitra, medic de familie si coordonatorul Grupului National de Vaccinologie. Este unul dintre factorii care au dus la declansarea epidemiei, dar nu singurul, spune Gindrovel Dumitra. El subliniaza ca nu putem spune ca s-au facut neaparat greseli care au dus la declararea epidemiei, mai ales ca virusul gripal este unul capricios - poate suferi modificari importante de la an la an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )