Libnet.ro
UNICEF

16:31

Aceste vedete au donat milioane pentru victimile uraganului Harvey

ADPM ADPM,
Aceste vedete au donat milioane pentru victimile uraganului Harvey

Uraganul Harvey a provocat pagube imense, raniti si decese in statul Texas si in cele vecine. Oameni din toata lumea au sarit sa ajute financiar victimile. Printre acestia si vedete foarte cunoscute. Iata despre cine este vorba! . continuă pe ADPM

Donald Trump promite o donatie de un milion de dolari din banii sai pentru victimele uraganului Harvey

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a promis ca va face o donatie de un milion de dolari din banii sai pentru persoanele din Texas si Louisiana care au avut de suferit ca urmare a devastatorului uragan Harvey.

Faze Tari: De aici iti iei nevasta cu telecomanda; Pasionatii de nudism au la dispozitie un parc doar pentru ei in Paris; Patru mexicani au ramas blocati intr-o brutarie, asa ca au decis sa faca paini pentru victimele uraganului Harvey

Un canadian a rezistat mai bine de o ora acoperit de albine. Un nou record de. Un pui de leu salvat dintr-o masina abandonata si-a facut un prieten special la gradina zoologica. Cesur a fost descoperit abandonat intr-o.

VIDEO Donald si Melania Trump se intalnesc cu victimele uraganului Harvey, in Houston

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si sotia sa, Melania, se intalnesc, sambata, in Houston, cu victimele uraganului Harvey.

Dumnezeu exista! A inecat toti neonazistii din Texas - Sfidarea Charlie Hebdo la adresa victimelor uraganului Harvey (FOTO, VIDEO)

Revista de satira Charlie Hebdo este din nou in centrul unui scandal. Caricatura despre victimele uraganului Harvey le aduce numeroase critici jurnalistilor francezi. Americanii afectati de fenomenul.

Guvernatorul Texas avertizeaza ca factura uraganului Harvey poate fi de 180 de miliarde de dolari

Guvernatorul din Texas, Greg Abbott, a declarat ca factura pentru recuperare, dupa uraganul Harvey, poate fi de 180 miliarde de dolari 138 miliarde de lire sterline), potrivit CNN. El a spus ca pagubele au fost mai rele decat cele provocate de uraganul Katrina, care a devastat New Orleans in 2005.

Sute de persoane au fost salvate in urma uraganului Harvey, in timp ce bilantul mortilor a crescut la 38

Un oras din Texas a ramas fara rezerve de apa potabila iar soldatii si fortele de politie au salvat alte sute de persoane prinse de catre uraganul Harvey. Bilantul mortilor a ajuns la 38, in timp ce numarul celor evacuati a depasit un milion, relateaza Reuters.

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )